Kali Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Am vazut un copil de vreo 2-3 ani la intrunirea de la Snagov (de acum 2 ani), care se plimba cu ceva care arata a trike. Nu am apucat sa observ mare lucru, decat ca avea un rezervor ca de DRUJBA si transmisie pe lant. Intrucat nepotului de 12 ani ii voi face cadou un endurache mic, sunt convinsa ca pisalogeala nepoatei (de 5 ani) va deveni insuportabila. Refrene interminabile cu "Plimba-ma! Plimba-ma!" am deja. Daca ma puteti sfatui, va rog sa o faceti. Sa scap de gura soacrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 una bucata drujba.....una bucata sudor foarte bun....+matriale...teava..rulmenti....niste roti de ceva....carucior...si ffffff multa rabdare....si cred ca ar iesi ceva......oricum eu iti doresc bafta la incercari . take care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Se gasesc pe la Cora sau Carefur niste chestii din astea cu motor ca de drujba si cadru de trotineta. Poti sa te inspiri de acolo sau poate o cumperi gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 21, 2006 Autor Share Postat Februarie 21, 2006 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 am vazut in carrefour un pocket enduro pe care scria DR nu te complica cu improvizatii ca e caz de rupt gatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Nici chinezariile alea nu prezinta prea multe garantii dp asta dv... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate