andutzu_85 Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 6 minute, Kristian a spus: Daca nu te grabeai sa iti faci un cont clona si rezolvai problema cu logarea pe contul vechi,nu dadeai motiv sa-si dea cu parerea.Deci greseala a fost de partea ta. Ti-am sters contul clona. Ok,mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 13 ore în urmă Moderatori Share Postat 13 ore în urmă Cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spring Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 19 ore, andutzu_85 a spus: ... Eu zic sa nu îți mai dai cu părerea despre o persoană pe care nu o cunoști.Bafta Eu zic sa nu mai zici. Las-o asa cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 2 ore, spring a spus: Eu zic sa nu mai zici. Las-o asa cum e. Nu cred ca esti in măsură sa îmi spui ce sa fac!Daca ai ceva sa imi spui sau te deranjează anume lucru,scrie-mi în privat ca sa nu mai poluam topicul cu discuții inutile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate