andutzu_85 Postat Iunie 26, 2025 Share Postat Iunie 26, 2025 Acum 6 minute, Kristian a spus: Daca nu te grabeai sa iti faci un cont clona si rezolvai problema cu logarea pe contul vechi,nu dadeai motiv sa-si dea cu parerea.Deci greseala a fost de partea ta. Ti-am sters contul clona. Ok,mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Iunie 26, 2025 Moderatori Share Postat Iunie 26, 2025 Cu placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator spring Postat Iunie 26, 2025 Share Postat Iunie 26, 2025 Acum 19 ore, andutzu_85 a spus: ... Eu zic sa nu îți mai dai cu părerea despre o persoană pe care nu o cunoști.Bafta Eu zic sa nu mai zici. Las-o asa cum e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Iunie 26, 2025 Share Postat Iunie 26, 2025 Acum 2 ore, spring a spus: Eu zic sa nu mai zici. Las-o asa cum e. Nu cred ca esti in măsură sa îmi spui ce sa fac!Daca ai ceva sa imi spui sau te deranjează anume lucru,scrie-mi în privat ca sa nu mai poluam topicul cu discuții inutile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Iunie 27, 2025 Moderatori Share Postat Iunie 27, 2025 Incetut,ca-i mai bunut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Daca tot e iarna si roata se învârte mai greu/rar. Unul dintre subiectele fierbinti ale lui 2025 a fost lipsa manevrabilitatii FJR-ului. Dupa ce am avut atat GTR 1400 cat si ST1300, pot spune cu incredere ca FJR-ul se descurca foarte bine pe bucatile virajate, fie ca e vorba de viteza mica in oras, fie de viteza medie in exterior. Unde scartaie sunt virajele ce necesita un grad de înclinare mare, loc unde atinge mult prea repede cu scaritele pe jos. Am fost, printre altele, la un track day pe Adâncata si am iesit relativ repede deoarece riscam sa raman fara scarite, si asta la un tempo destul de banal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate