golanka Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Bursa Moto 2006 Utrecht, am fost, mi-a placut, am facut poze si cine vrea sa se uite e invitatul meu, cine nu, sa isi ia bilet data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 bravo! meserie motoarele frate da' cat a guma are aia pe spate numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golanka Postat Februarie 17, 2006 Autor Share Postat Februarie 17, 2006 Cea care se mira mirata e EU. Some more?????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 s.f.uri de motoare baaaa....astea chiar pentru secolul urmator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golanka Postat Februarie 17, 2006 Autor Share Postat Februarie 17, 2006 Some more????????????????/ Printre poze si favoritele mele: MV Agusta, Benneli si Cagiva Dintre sute de motoare eu pe tine te-am ales . Suzuki GSX f 600cc din 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Oau super pozele. De unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 Olanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golanka Postat Februarie 17, 2006 Autor Share Postat Februarie 17, 2006 Oau super pozele. De unde sunt? Sunt din Olanda, le-am facut ieri si sper sa va bucurati si voi de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 nice pics girl... ma gandesc ca girl, ca la profile un girl apare ce imi place intr-un fel la saloanele astea din afara, ca nu incearca sa atraga atentia motorului cu niste femei goale.... nu ca mar deranja femeile, da ar fii mai bine , ca intrun colt sa fie motoarele si in alta femeile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 m-am vazut si eu intr-o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golanka Postat Februarie 17, 2006 Autor Share Postat Februarie 17, 2006 nice pics girl... ma gandesc ca girl, ca la profile un girl apare ce imi place intr-un fel la saloanele astea din afara, ca nu incearca sa atraga atentia motorului cu niste femei goale.... nu ca mar deranja femeile, da ar fii mai bine , ca intrun colt sa fie motoarele si in alta femeile Eu nu am fost la nici o bursa moto din Romania dar din ce am vazut la TV erau mai multe fete in bikini decat motoare. Eu cred ca mergem acolo pentru a vedea motoarele iar pentru fete amatorii sunt invitati in alte locuri. m-am vazut si eu intr-o poza Pe bune???????????? Sper ca nu ceri onorariu pentru prestatia din poza....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 pai am observat ca aici nu prea erau... fapt ce imi place, la siab era honda-ul ala, albastru, motor fain tot, dar, cand o vazut ca nimeni nu se mai uita la ea, o urcat o fata sa o accelereze 1 pic.... asta nu imi pace la noi, nu ma deranjeaza modelele, da nu au locul acol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Februarie 17, 2006 Share Postat Februarie 17, 2006 (editat) N-au pus fete ca n-au de unde sa le ia. Ce au ei pe acolo doar fete nu se cheama! Felicitari ptr. poze!Si ptr. excursie. Editat Februarie 17, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate