moto-spider Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 salut. se gaseste careva sa ia un biet incepator pe un dominator la un drum forestier sau un traseu mai soft eu acuma sunt in "concediu de studii" deci as fi disponibil cam oricand va astept cu oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 salut. se gaseste careva sa ia un biet incepator pe un dominator la un drum forestier sau un traseu mai soft eu acuma sunt in "concediu de studii" deci as fi disponibil cam oricand va astept cu oferte. Daca vi in zona BV te plimb eu ! :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Sau daca ai chef de ceva antrenamente pe Arges in jos.. maine dimineata (de fapt cam in fiecare weekend) ies din Bucuresti pe soseaua spre Giurgiu iar la Arges fac stanga si o tin asa pana la primul loc de joaca. Loc unde se intampla kestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-spider Postat Mai 24, 2009 Autor Share Postat Mai 24, 2009 ok o sa retin invitatia pentru weekendul viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyrip1 Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 ok o sa retin invitatia pentru weekendul viitor Si daca vrei, in week-endul celalat iti arat niste trasee prin zona Valea Doftanei. Eu sunt atv-ist, dar pe off-road mergem cam la fel de tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dft.george Postat Octombrie 24 Share Postat Octombrie 24 La 17.05.2009 la 16:49, moto-spider a spus: salut. se gaseste careva sa ia un biet incepator pe un dominator la un drum forestier sau un traseu mai soft eu acuma sunt in "concediu de studii" deci as fi disponibil cam oricand va astept cu oferte. Daca îmi dai Nr tau de tel vorbim nici eu nu am cu cine sa mă plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulei_moto Postat Octombrie 24 Share Postat Octombrie 24 Acum 34 minute, dft.george a spus: Daca îmi dai Nr tau de tel vorbim nici eu nu am cu cine sa mă plimb Postarea este de acum 15 ani " 15 years later... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kristian Postat Octombrie 24 Share Postat Octombrie 24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Octombrie 24 Share Postat Octombrie 24 Acum 25 minute, ulei_moto a spus: Postarea este de acum 15 ani " 15 years later... " pai poate tot incepator a ramas. Unii suntem incepatori pentru totdeauna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bored Panda Postat Octombrie 24 Share Postat Octombrie 24 25 minutes ago, ulei_moto said: Postarea este de acum 15 ani " 15 years later... " ... dar mereu de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate