DDU Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Thanks, man, credeam ca Nitze (sau NITCKE) e si el crossist. Dar va fi (in sec. 21) si el tot din Oradea? PS: Soso, eu am inchis odata apa calda la bloc, si m-am distrat... Vecinii insa n-au apreciat gluma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 (editat) topicul asta a inceput sa ma streseze! Ce legatura are cu Enduro??? ce-i aici, chat? parerea mea...ne agitam p-aici degeaba pentru un specimen care n-are altceva de facut decat sa ne streseze cu roadele inteligentei sale dubioase. Parerea mea... P.S: tot n-am inteles ceva...oi fi eu mai batut in cap si u esti destept (gangster):" totodata sa nu uitati ca divergentele nu fac decat sa impulsioneze instinctul primar " Tu te exciti cand ai divergente cu cineva???? parca instinctul primar era reproducerea.... Editat Februarie 22, 2006 de Achile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 (editat) ... asta-i dadaism in toata legea Totusi care-i legatura cu enduro? Aaaaaaaaaa! pai e simplu: Oamenii au cazut in timul unor raiduri si au suferit grave "daune cerebrale" Topicul e un fel de " aveti grija cand incalecati KTM-u pt ca s-ar putea sa cadeti si sa va loviti la cap!" Nu? Editat Februarie 22, 2006 de moto_comuniste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 e clar .... s-a dus si topicu asta din cauza unui "limitat " ... numa de-astia or exista pe lumea asta???!?!? amenintari cu moartea? ce p..a mea? e chiar mooron?shoot yourself! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 declar abureala inchisa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate