alex123 Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Salut Aveti idee cat costa amortizoarele spate de nepralau noi,pt ca nu le-am vazut in lista aia de sus danke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Salut Aveti idee cat costa amortizoarele spate de nepralau noi,pt ca nu le-am vazut in lista aia de sus danke de nipru nu stiu, da' pot sa-ti spun cat sunt alea de Ural (capsulate, italienesti,merg pe Nipru)-53 iepuroi la Ural Moto. Mi-am luat eu acu 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 Erau 900.000 la Tunaru,cu tot cu arc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 perechea 53 iepuroi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 daca intereseaza pe cineva, am eu o pereche de telescoape spate de Dnepr, folosite, dar in stare foarte buna, la pretul de 700.000 perechea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate