mishutz Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 M-am tot holbat si nu am reusit sa imi dau seama cum se demonteaza ca sa il pot indrepta. Are careva idee cum este prins acolo, ce surub are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Nu stiu sa-ti zic exact, dar poate gasesti informatia in manualul de reparatie: http://www.manualedereparatie.info/downloa...-reparatie.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 M-am tot holbat si nu am reusit sa imi dau seama cum se demonteaza ca sa il pot indrepta. Are careva idee cum este prins acolo, ce surub are? la mine are un surub de 10 care prinde pedala,la tine nu stiu dar tot cu un sistem care strange pedala pe ax trebuie sa fie (ca pe un colier). bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Salut! Mare chestie nu ai de facut. Iti trebuie un imbus de 5 sau de 6 si o cheie fixa de 8 parca. Cu imbusul desfaci axul schimbatorului ..iar cu doua chei desfaci schimbatorul de tija care face legatura intre el si cutia de viteze. Bafta la reparatii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Mai 26, 2009 Autor Share Postat Mai 26, 2009 (editat) Mersi baieti. O sa fac cum ati zis voi. Acum o alta chestie. Stiti pe careva care lipeste carene? Am cautat pe forum si se ocupa destui cu asta, dar multi au si clienti "nemultumiti". Asa ca as vrea sa fac la cineva care nu a avut reclamatii. Preferabil Constanta sau Bucuresti. P.S.: Sa nu ia si pielea de pe mine, preturi ok, ca nu e Maybach. Editat Mai 26, 2009 de mishutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Asta DA problema. Esti sigur ca nu au turnat pedala cu totul direct pe ax? Poate e de unica folosinta. Motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Asta DA problema. Esti sigur ca nu au turnat pedala cu totul direct pe ax? Poate e de unica folosinta. Motorul. sau poate are filet pe stanga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drc Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Asta DA problema. Esti sigur ca nu au turnat pedala cu totul direct pe ax? Poate e de unica folosinta. Motorul. Mai usor ca invata si omu Ontopic RTFM Read The Fucking Manual ca de aia exista Owner Manual Service Manual Parts Manual Editat Mai 27, 2009 de drc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishutz Postat Mai 28, 2009 Autor Share Postat Mai 28, 2009 Asta DA problema. Esti sigur ca nu au turnat pedala cu totul direct pe ax? Poate e de unica folosinta. Motorul. sau poate are filet pe stanga Gata gata M-am uitat mai bine si am vazut ca se desface cu un imbus. Nu's asa lemn la mecanica, dar e bine sa ceri parerea/ajutorul celor care au mai facut asta. Nu toata lumea s-a nascut cu 3 oute sau deja mecanic sef. Salut si se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate