revo Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 cam cat consuma scuterele voastre la 100 km?al meu, la o viteza de 50-70km/h cu demaraje si mers mai sportiv ,consuma cam 3,5 litri/100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 al meu consuma 3,5% in orash shi 3% afara, dar dupa ce s-a uzat ajunge la 4% in orash shi 4,5 afara tre sa mei schimb diverse la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 cam cat consuma scuterele voastre la 100 km?al meu, la o viteza de 50-70km/h cu demaraje si mers mai sportiv ,consuma cam 3,5 litri/100 Cam asa consuma toate, pt ca e motorul f mic shi merge turat mai tot timpul! Io stiu pe cineva care a avut un Speed Fight de 50 nou shi care ii consuma shi peste 5 daca il alerga rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 da c scuter ai ??????????/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Mai oameni buni, ma speriati exact cind vroiam si eu scuter. Pai la consum de 5 la suta mai bine merg cu XX-ul, care tot atit consuma. Si motorul e de peste 20 ori mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 ala care consuma 5 la suta sigur era intr-o stare jalnica :yikes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 ala care consuma 5 la suta sigur era intr-o stare jalnica :eek: Era nou, luat din reprezentanta shi avea cateva mii de km. A fost el prost per total de cand l-a luat, dar stiu ca, consuma mai mult decat runnerul meu de 180cc. Adik la aceeias viteza eu mergeam la aprox 4000rpm, iar el mergea la 7000-8000. Mie unu mi se pare perfect normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 Mai oameni buni, ma speriati exact cind vroiam si eu scuter. Pai la consum de 5 la suta mai bine merg cu XX-ul, care tot atit consuma. Si motorul e de peste 20 ori mai mare. in oras 5 la suta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Mama, frate ce consumuri. Trei, trei jumate, patru, chiar cinci. Si eu care stiam ca scuterele consuma doua-trei cani la suta de km. Pai la ce le mai tineti? pai cu vulcanu tau strabatzi bucureshtiul in cateva ore de la un cap la altul!!! cu scuterul te mishti mult mai repede!!! :yikes: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 al meu consuma 3-4 litri , depinde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 Facem un "contratimp"? Nu serios acum, tocmai pt oras as merge cu un scuter, dar in ideea ca ar consuma 2 cani de benzina la suta de km, nu 4 litri. Si tor serios (dar mai putin serios ca mai sus), nu am luat Vulcanul ca sa ma dau prin oras cu el, pana la Romana (Arc sau Etrusco) si inapoi. contratimp facem cand vrei tu pe la orele 12-14, nu ai nici o shansa daca vrei sa consume putzin itzi iei un moped vulcanul era dat ca exemplu, fara nici o referire personala!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate