Weeman Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Salut baieti, am nevoie urgenta de un capac de la alternator pentru o yamaha r6 din 2001. tot caut si nu gasesc, ma poate ajuta cineva ? pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Salut Weeman..ai si dat-o pe jos? Nasol moment. Esti intreg? Capac gasesti pe sectiunea vanzari/piese de schimb. Bafta la reparatii si mare grija pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Mai 28, 2009 Autor Share Postat Mai 28, 2009 SalutWeeman..ai si dat-o pe jos? Nasol moment. Esti intreg? Capac gasesti pe sectiunea vanzari/piese de schimb. Bafta la reparatii si mare grija pe viitor! Mi-a trebuit o luna sa o tavalesc bine... nu gasesc capac, am tampit cautand de doua zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 piese@mymoto.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Weeman Postat Mai 28, 2009 Autor Share Postat Mai 28, 2009 piese@mymoto.ro ma gandeam sa iau de la cineva care il are deja, pt ca la comanda dureaza 2 saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrub Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 ma gandeam sa iau de la cineva care il are deja, pt ca la comanda dureaza 2 saptamani... se poate repara cel vechi pana iti vine ala nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
@jinx Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Mi-a trebuit o luna sa o tavalesc bine... nu gasesc capac, am tampit cautand de doua zile pai si ne impartasesti si noua situatia in cauza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 (editat) daca nu e facut bucatele cred ca pot fratii dinamita sa te rezolve (adica sa il sudeze/incarce) Editat Mai 29, 2009 de metoxil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 era pe forum un baiat care vindea piese din motor printre care si capacul .. motorul motocicletei era dezmembrat ! cum gasesc topicul pun aici . si eu m'am chinuit sa gasesc capac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate