Harnigan Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 Se poate indoi chiuloasa(din cauza apei intrata in motor) fara ca garnitura de chiuloasa sa pateasca ceva?Adica la desfacerea motorului garnitura de chiuloasa sa para buna,dar chiuloasa sa fie totusi stramba? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 probabil ca da... apa nu se comprima si apare efectul de soc hidraulic sau ceva de ganu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 da, se poate, chiulasa se stramba in multe situatii ex - nu a fost bine(uniform) stransa, a fost incinsa prea rau, ai desfacut0o cand motorul era inca cald, etc. MERgi cu ea la un atelier de planat chiulase si apoi pune o garnitura adecvata noii inaltimi a umerilor chiulasei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 25, 2006 Share Postat Februarie 25, 2006 da, se poate, chiulasa se stramba in multe situatiiex - nu a fost bine(uniform) stransa, a fost incinsa prea rau, ai desfacut0o cand motorul era inca cald, etc. MERgi cu ea la un atelier de planat chiulase si apoi pune o garnitura adecvata noii inaltimi a umerilor chiulasei ..cel mai sigur este sa te duci la un atelier de planat si rectivicat si sa o replanezi si sa ii pui garnitura noua stransa cum trebuie....cu dinamometrica si in ordinea care trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 din cauza presiuni apei nu cred ca sar stramba, mai degraba ar da afara apa pe locul garniturei, da insa daca chiuloasa nu o fost stransa uniform la cele 4 suruburi asa treptat fiecare, tot cate putin cate putin e posibil si ala, iar cum o mai zis zidu, daca nu ai lasat-o sa se raceasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Februarie 26, 2006 Autor Share Postat Februarie 26, 2006 Multumesc pt raspunsuri. M-am lamurit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Februarie 28, 2006 Autor Share Postat Februarie 28, 2006 Mai am si eu o intrebare Apa care intra in motor(in caz ca intra) poate sa strice peretii cilindrului? Eu la motor am o gaura undeva mai jos(sub cilindru) pe unde scoate apa dupa ce a intrat in motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 daca ramane acolo rugineste oglinda = nu bun daca intra mai mult ai ocazia sa faci varza motorul de la soc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate