Preacuviosul_Mihail Postat Iunie 1, 2009 Share Postat Iunie 1, 2009 5 zile, bucuresti - atena, doua motociclete, frumos drum part 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 frumos drum. cit a costat toata distractia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 frumos drum. cit a costat toata distractia? nu pot sa spun efectiv drum+cazare +mancare. In principiu...cred ca pe 700-800 ar fi....dar cu respectat micile si mai maricelele placeri... si cazarea pe la 50-60 camera pe noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iunie 2, 2009 Autor Share Postat Iunie 2, 2009 nu pot sa spun efectiv drum+cazare +mancare. In principiu...cred ca pe 700-800 ar fi....dar cu respectat micile si mai maricelele placeri... si cazarea pe la 50-60 camera pe noapte au fost cam 2800km...cu ce ne-am miscat prin jur, moto consum 6.2-6.5 deci cam 200euro benzina si taxe de autostrada in gr, 4 nopti cazare...iar 200 euro...mancarea si bautura sunt destul de ieftine si bune......cam pe acolo ajungi...7-800 de cuplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Salut, sper ca ai ajuns cu bine si in seara asta. Eu am luat teapa alegand drumul prin Calarasi: am stat o ora si jumate la bac! In rest totul ok pana am intrat in Bucuresti unde a inceput sa ploua. Dar ce mai conteaza...Inca o data te salut si numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Preacuviosul_Mihail Postat Iunie 9, 2009 Autor Share Postat Iunie 9, 2009 Salut, sper ca ai ajuns cu bine si in seara asta. Eu am luat teapa alegand drumul prin Calarasi: am stat o ora si jumate la bac! In rest totul ok pana am intrat in Bucuresti unde a inceput sa ploua. Dar ce mai conteaza...Inca o data te salut si numai bine! Am ajuns, drumul a fost bun...si cel mai important am ajuns in bucuresti in urma ploii...,..era apa pe strazi...dar nu mai ploua. Pana la urma am iesit din varna tot pe la 5, cam cand ziceati ca plecati si voi. daca stiam ca o lalaim atat, mergeam impreuna. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate