TOR Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 TL-82-SUG...rocket 1982. tl 02 xkg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 tl 02 xkg draga rocket....inca de la inceput vreau sa-ti spun sa fii mai dur....da si tu o replica mai scandaloasa, ca in tine e baza...stii regula ..la zece bate gongul....mai ai putin..altfel gherilla castiga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) am dat ..dar nu sa prins ca nu e numaru meu plus ca la cat studiu de caz face despre altii putea sa imi acorde si mie mai multa atentie..dar nuuuuu totdeauna despre poida ..ca e presedinte ... Editat Iunie 19, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares_HondaF4i Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 am dat ..dar nu sa prins ca nu e numaru meu plus ca la cat studiu de caz face despre altii putea sa imi acorde si mie mai multa atentie..dar nuuuuu totdeauna despre poida ..ca e presedinte ... ROCKET PE TINE TE MANANCA N FUND BAIATULE!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 ROCKET PE TINE TE MANANCA N FUND BAIATULE!!!!!!! pai cum facem...il scarpini tu sau ramane pe mana noastra..??? el incerarca sa scape de statutul de fatalau ..voi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 FATALAU eu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=NfHp_2ZYSpI...feature=related BIKER MICE !!!! )) brains brews' bikes Editat Iunie 19, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_tulcean Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Cata lipsa de ocupatie ... Eu zic sa va canalizati eneregiile catre ceva constructiv si sa lasati circul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Ai grije cum mergi, ciclistica la chopper e alta decat la o vitezana...cauciucuri mai late, centrul de greutate mai jos, nu o poti inclina prea tare, poti atinge cu scarita de asfalt, deci pana te obisnuiesti cu ea , ai grije... si reprizele sunt mai lente... have you the best tripe Si noi care ne dam pe cheia... cu scaritele de asfalt... Deci: foarte tare motorul, sa-l stapanesti sanatos, ASFALT USCAT DAR MAI ALES CURAT... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ares_HondaF4i Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Cata lipsa de ocupatie ... Eu zic sa va canalizati eneregiile catre ceva constructiv si sa lasati circul ... DACA AI STI DE CATE ORI LE AM SPUS SI EU ASTA DAR SE PARE CA AI DREPTATE LIPSA DE OCUPATIE .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_tulcean Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 (editat) Daca s-ar face ceva bun ... macar. Editat Iunie 19, 2009 de un_tulcean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 TL-82-SUG...rocket 1982. Aia era recomandarea pentru tine, ovina grasa. NU MAI PLINGE_TI ATITA, FATALAILOR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 ROCKET PE TINE TE MANANCA N FUND BAIATULE!!!!!!! mai...ce este cu atitudinea asta la voi,doar sinteti colegi de club! acum nici nu stiu cui ma adresez,ca pe id-ul asta mai posteaza si mincinosul (facarul)...domnule,de ce nu lasi omul sa-si exprime ideile? ai spui tu ce trebuie sa faca...din aceasta cauza ati ajuns sa radem de voi,nu stiti sa comunicati,iar cind cineva nu e de acord cu parerea voastra luati masuri drastice! succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 Daca s-ar face ceva bun ... macar. da ma se separa pleava de taratze anonimule..care te fute grija... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 fuckeru avea dreptate , ma mananca care e problema ..e prieten si coleg de club ..!!!! FLACARICA SA NE TRAIESTI !)) 1000 de ani ...BOMBOANA DE BAIAT !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carabulea Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 pai cum facem...il scarpini tu sau ramane pe mana noastra..??? el incerarca sa scape de statutul de fatalau ..voi??? hai vino cu noi la scarpinat...o sa fie bine....nu te speria sau n-ai voie de la presedinte...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 (editat) MA baieti ...voi nu stiti ca eu is patron de club...asa ca GIGI...mai "un carne" mai "un lapte" !!!!!....plm destul ca sa faca caimac ..UNII.. RoCK -poc-poc sari cu filmuletu!!! Editat Iunie 20, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pySsHkfGjPU&NR=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 MA baieti ...voi nu stiti ca eu is patron de club...asa ca GIGI...mai "un carne" mai "un lapte" !!!!!....plm destul ca sa faca caimac ..UNII.. RoCK -poc-poc sari cu filmuletu!!! Da ma,stim...dar mai stim ca esti si din neamul lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 (editat) ) cine la tras pe papas din cadru???? http://www.youtube.com/watch?v=Lvah0B1roNk...feature=related Editat Iunie 20, 2009 de rocket1982 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 rock de la minutu 10 numa ..de bine.... http://www.youtube.com/watch?v=wFNN-EZdsGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gruparea de gherila Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 ATENTIE..: Filmarile au fost facute Vineri la restautantul ROSA cu camera NEASCUNSA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate