Placebo Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 1. Rugamintea ... Doresc sa cumpar un numar MotoLife de anul trecut. Numarul in care aparea intrunirea de la Constantza. Ce solutzie-mi datzi? 2. Intrebarea ... cand apare catalogul moto 2006. Nu l-am gasit nicaieri. 3. Multzumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 1. Rugamintea ... Doresc sa cumpar un numar MotoLife de anul trecut. Numarul in care aparea intrunirea de la Constantza. Ce solutzie-mi datzi? 2. Intrebarea ... cand apare catalogul moto 2006. Nu l-am gasit nicaieri. 3. Multzumesc anticipat. Numerele anterioare se puteau comanda cu talonul din fiecare revista. Cel mai bine treci pe la redactie si te rezolva baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 1. Este vorba de nr.36, iulie 2005. Daca ai drum prin zona Muncii, treci pe la redactie (str. Vatra Luminoasa nr.87) si iti dam revista. Daca nu poti, ti-o aduc eu maine seara in Etrusco. 2. Nu cauta catalogul decat dupa 15 martie; daca nu avem probleme cu tiparul (sefu' zice ca i-a pus la punct pe astia de la tipografie), in 2 saptamani aveti catalogul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Martie 3, 2006 Autor Share Postat Martie 3, 2006 1. Este vorba de nr.36, iulie 2005. Daca ai drum prin zona Muncii, treci pe la redactie (str. Vatra Luminoasa nr.87) si iti dam revista. Daca nu poti, ti-o aduc eu maine seara in Etrusco. 2. Nu cauta catalogul decat dupa 15 martie; daca nu avem probleme cu tiparul (sefu' zice ca i-a pus la punct pe astia de la tipografie), in 2 saptamani aveti catalogul. Multzumesc Tuturor. Janel, Vreau neaparat sa cumpar numarul ala dat nu shtiu daca pot sa trec pe la Etrusco diseara, probleme de familie. Daca totushi reushesc 'tzi voi da un PM pana-n ora 17:00. Multzumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 Multzumesc Janel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demoto Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 Multzumesc Janel. placebo..am nr 1 din seria RAHAN...te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 5, 2006 Share Postat Noiembrie 5, 2006 placebo..am nr 1 din seria RAHAN...te intereseaza? se mai trezeshte cate unu care nu are ce face acas shi reinvie topicuri moarte de ceva vreme :) get a life!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 6, 2006 Share Postat Noiembrie 6, 2006 Shi se mai trezeste shi unul care analizeaza cum se trezesc ceilalti! Stiu ca postul asta e plin de OFFTOPIC, dar.... deh! raca intre galateni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate