robychopper Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 SIMSON AWO T 425 modificar roata fata 21 roata spate 150/80/15 cerc de ww broasca pus pe spite cadru latit in spate lungit inclinat jugul din fata si inaltat cadrul in fata sub jug furca springer facuta personal comezi de frina si ambreaj de ij festival prinderi ghidon facute la strung ghidon facut far de tractor cromat filtru de aer minsk carburator MZ ts piston scoda comenzi modificate in fata cadan lungit cromatul este facut la ELBA timisoara in fata linga jug cutie de scule originala simson awo t 425 cromata totul este creatie proprie va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 15, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2004 tot simsonache de cind mai era pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 15, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2004 tot simsonache vazut din dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 15, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2004 poza de cind era in lucru prin 2001 primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 15, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2004 tot in lucru era 2001 primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meyndt alex Postat Ianuarie 15, 2004 Share Postat Ianuarie 15, 2004 super imi place mult alex meyndt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 17, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2004 ha ha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 cat te-a costat cromarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 17, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2004 cat te-a costat cromarea ? nu mai tin minte era prin 2000 vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 17, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2004 asa arata in 1999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metallking Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 cutia de sub sa foloseste la ceva sau e goala? si inccesibila?acolo e bateria nu?sau e doar o tabla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 18, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2004 cutia de sub sa foloseste la ceva sau e goala? si inccesibila?acolo e bateria nu?sau e doar o tabla? cutia de sub saua este pe post de cutie de scule si piese de schimb incape chiar si o casca de chopper cutia are aces pe sus pe la saua,saua este rabatabila salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.A.Robert Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 deci al tau e motoru din Cargo. fain, fain. imi place cum cum ii pus acolo sus ca te poti chiori bine la el. salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 23, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2004 deci al tau e motoru din Cargo.fain, fain. imi place cum cum ii pus acolo sus ca te poti chiori bine la el. salut. tu care esti ne cunoastem ,esti din tm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.A.Robert Postat Ianuarie 25, 2004 Share Postat Ianuarie 25, 2004 deci al tau e motoru din Cargo.fain, fain. imi place cum cum ii pus acolo sus ca te poti chiori bine la el. salut. tu care esti ne cunoastem ,esti din tm? nu, nu sunt din tim dar vin in fiecare sfarsit de saptamana si cateodate mai trec prin cargo. salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 9, 2004 Autor Share Postat Martie 9, 2004 hai sa mai vedeti o data motoru meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Martie 19, 2004 Share Postat Martie 19, 2004 Felicitari pentru simsonache! Cam cati centimetri lanseaza furca? (la cat de bine ti-a iesit nu mai are importanta dar pe "highway-urile" din Romania conteaza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 20, 2004 Autor Share Postat Martie 20, 2004 silver pai sa stii ca furca culiseaza 10 cm si functioneaza foarte bine,dar acum nu mai are importanta motorul este parcat acolo unde se vede si in poza pe bar,pina ma intorc eu in tara va avea ce astepta pina va functiona din nou. de testat am testat furca intr-o zi cit il vezi tu de lung motorul am coborit niste scari de la un pod cu el si furca a reactionat superb nici mie nu mia venit sa cred salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s_miky2 Postat Aprilie 12, 2004 Share Postat Aprilie 12, 2004 superrrrrrrrrrrrrr misto rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 17, 2004 Autor Share Postat Aprilie 17, 2004 superrrrrrrrrrrrrr misto rezervor este rezervorul original de simson awo 425 numai ca este pus mai inclinat pe cadru si are flacarile facute in rest asa e original sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 17, 2004 Autor Share Postat Aprilie 17, 2004 inca doua poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 17, 2004 Autor Share Postat Aprilie 17, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 GIM ultimele doua poze ai vazut motorul meu in starea in faza aia nu mai tin minte???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gim Postat Mai 31, 2004 Share Postat Mai 31, 2004 GIM ultimele doua poze ai vazut motorul meu in starea in faza aia nu mai tin minte???? da le am in calculator tot de la tine de pe cd ul tau cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 31, 2004 Autor Share Postat Mai 31, 2004 ba mam tacanit ,am si uitat ,inbatrinesc mai repede aici in barcelona:))) vezi ca ai zis cami trimiti nr de tel sau adresa lui ..... de aici de linga franta... salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate