DJ_MADY Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 SALUT BAIETI!!!! SUNT DIN GIURGIU SI V-AM VAZUT DUMINICA.ERAM CU MINSK-UL PE BANDA DIN SENS OPUS,AM INTORS DUPA VOI IMEDIAT CUM AM AVUT POSIBILITATEA,DAR NU V-AM MAI AJUNS,CRED CA ATI ACCELERAT PREA TARE.MI-AR FI PLACUT SA DAM O TURA IMPREUNA.DESI NU AU IESIT DUMINICA SA STITI CA SI IN GIURGIU EXISTA MOTOCICLISTI(IN JUR DE 15),SUNT CHIAR SI CATEVA MODELE 2005.DACA VRETI SA MAI VENITI O SA VB CU EI CA SA NE INTALNIM CU TOTII SI SA DAM CATEVA TURE IMPREUNA SI SA BEM UN SUC LA TERASA.PASTRAM LEGATURA dj_mady_mady@yahoo.com UITE POZE CU 2 DINTRE ELE: HONDA SHADOW A LUI IUSHUT SI BMW KS1200S A LUI DAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Da si noi am vazut ,cred ca vreo 3 motoare,noi am incercat sa ne bagam in seama am salutat,am claxonat,am dat din cap da, degeaba probabil era soarele prea puternic de nu ne-a raspuns nimeni..asta e alta data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat Martie 7, 2006 Share Postat Martie 7, 2006 Da si noi am vazut ,cred ca vreo 3 motoare,noi am incercat sa ne bagam in seama am salutat,am claxonat,am dat din cap da, degeaba probabil era soarele prea puternic de nu ne-a raspuns nimeni..asta e alta data probabil k nu v-au vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Auuuuu Dj Mady pacat ca nu te-am cunoscut dar mai avem timp, poate chiar duminica daca e frumos ajungem pe acolo.Mergem in Turnu Magurele si daca vor baietii ne intoarcem pe Zimnicea-Giurgiu-Bucuresti asta daca e vremea buna sambata si daca sunt bani de benzina .Salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Ray: ce faceai cu CBRelu?! Zezerica unde era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 ZZR e inca la reparat, mai dureaza cam 1 saptamana pana e gata. CBR-ul e motor de imprumut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 Felicitari de plimbare, chiar va invidiez.... sper sa ne vedem curand cu totii pe acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 SALUT BAIETI!!!! SUNT DIN GIURGIU SI V-AM VAZUT DUMINICA.ERAM CU MINSK-UL PE BANDA DIN SENS OPUS,AM INTORS DUPA VOI IMEDIAT CUM AM AVUT POSIBILITATEA,DAR NU V-AM MAI AJUNS,CRED CA ATI ACCELERAT PREA TARE.MI-AR FI PLACUT SA DAM O TURA IMPREUNA.DESI NU AU IESIT DUMINICA SA STITI CA SI IN GIURGIU EXISTA MOTOCICLISTI(IN JUR DE 15),SUNT CHIAR SI CATEVA MODELE 2005.DACA VRETI SA MAI VENITI O SA VB CU EI CA SA NE INTALNIM CU TOTII SI SA DAM CATEVA TURE IMPREUNA SI SA BEM UN SUC LA TERASA.PASTRAM LEGATURA dj_mady_mady@yahoo.com UITE POZE CU 2 DINTRE ELE: HONDA SHADOW A LUI IUSHUT SI BMW KS1200S A LUI DAN au aparut in sfarsit si Giurgiuvenii (si eu sunt tot din Giurgiu), mai e o Hayabusa pe acolo un CBR600RR vreo 2 GSXR 1000, un Hornet si ce s-o mai fi luat prin iarna asta. Ma bucur sa vad ca se imultesc motoarele pe acolo nu numai masinile de figuranti . Motorul meu (Fazerul) e la iernat la taicamiu in garaj asa ca, cand o sa vin sa il i-au poate ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJ_MADY Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 (editat) au aparut in sfarsit si Giurgiuvenii (si eu sunt tot din Giurgiu), mai e o Hayabusa pe acolo un CBR600RR vreo 2 GSXR 1000, un Hornet si ce s-o mai fi luat prin iarna asta. Ma bucur sa vad ca se imultesc motoarele pe acolo nu numai masinile de figuranti . Motorul meu (Fazerul) e la iernat la taicamiu in garaj asa ca, cand o sa vin sa il i-au poate ne intalnim pot sa zic ca aproape sau dublat numarul motoarelor din gr.hornetul nu mai este,la dat la schimb pe un rr de 900 si niste bani,mai sunt 2 zzr 600,un ducati,un ktm 2005 si multe altele.in general domina suzuki iar yamaha pe ultimul loc,sunt doar 2:un xj si un enduro. multe salutari dj_mady_mady@yahoo.com Editat Martie 8, 2006 de DJ_MADY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate