isan Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Exista vreun proprietar sau fost proprietar de Yamaha XT660R din jurul anului 2005 care sa-mi spune cava impresii mai ales pe partea de offroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 E Yamaha, si yamaha sunt fiabile, gasesti destule piese de schimb. Cam mare pentru offroad, depinde in mare parte de ce vrei sa faci cu ea. Numai buna de soft enduro. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Iunie 10, 2009 Share Postat Iunie 10, 2009 Io am XT 600, deci nu am cum sa-mi dau cu parerea pt 660R, dar ... mai mult ca sigur ca-ti va placea link-ul asta http://www.off-the-road.de/xt-660rallyraid.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 M'am decis, cand o sa fiu baiat mare si imi iau a-ul, dupa asa ceva. Cred ca este dualpurpose-ul suprem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Exista vreun proprietar sau fost proprietar de Yamaha XT660R din jurul anului 2005 care sa-mi spune cava impresii mai ales pe partea de offroad Ca sa citez pe colegul de mai sus: "Cred ca este dualpurpose-ul suprem!". Am eu una de vanzare din 2006 daca te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 Daca vrei sa faci off-road cat de cat, eu zic ca mai bine ti-ai lua modelul mai vechi, XT-ul de 600. Asta nou e cam mare si cam greoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate