cristi cbr Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 o galeata (de ex de la var) cu apa f calda, si 2 carpe, una uda, cealalta uscata, dupa care faci ca profii la fac: cu una speli(freci, daca e cazul), cu cealalta usuci. iese oglinda. fara detergent, fara nik. unde a sarit de la lant, cateva pufuri de la spray-ul de curatat pe o carpa, dupa care frecat bine, si gata problema. inca n-am gasit musca care sa reziste la tratamentul asta, care pare mult prea usor. repet, apa sa fie calda spre fierbinte (pana termin i motorul se raceste oricum). cand incepi sa nu poti sa tii mana f mult in ea, doar cat sa inmoi bine carpa. rar trebuie sa freci. si vrei sa spui tu ca scoti insectarul de pe botul motocicletei fara spuma si burete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 la fel ar fi patit beamveul si daca ai fi (incercat) sa traversezi o apa? bine ca nu a luat foc am traversat multe ape, crede-ma si am facut multe drumuri prin ploaie torentiala. faza cu jetu a fost pur si simplu prostia mea, pentru care am scos din buzunar 100 eur :| bobina la GS e sub rezervor, unde nu are cum sa ajunga apa, indiferent in ce conditii il folosesti; acuma, asta e... am gresit, am platit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate