jumpingdog Postat Ianuarie 16, 2004 Share Postat Ianuarie 16, 2004 Stie cineva unde pot sa-mi vopsesc si eu Minsku? Da vopsit serios, nu carpeala. Si cam cat ar costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumpingdog Postat Ianuarie 16, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2004 Am uitat:sa fie in bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Ianuarie 27, 2004 Share Postat Ianuarie 27, 2004 salut,eu sunt din Alba Iulia si ma ocup cu vopsit moto de vreo 5 ani, pot sa-ti dau un sfat: margi la orice vopsitorie de calitate si sa folosesti doar vopsea buna Standox, Glasurit ceva de genul asta -e mai scumpa dar nu se compara cu altele. o estimare : daca nu e cazut (julit, lovit etc)-materialele ar trebui sa te coste undeva in jur la 25-max 30 euro, si de obicei manopera ar putea ajunge la 50-60 euro-depinde ,vrei sa vopsesti si cadrul, rotzile? discuta cu un vopsitor, ai grija sa nu dai peste puturosi carora le e lene sa frece la aripi si rezervor,in cazul vopsitoriei moto toata treaba sta in pregatirea suprafetelor pentru vopsit; restul- adica vopsitul in sine e usor-mai ales daca optezi pentru vopselele ce-ti povesteam mai sus . daca ai gasit omul intelege-te inainte cu banii si cu timpul aferent-ar trebui sa ti-l vopseasca in max 3-4 zile.daca mai ai nedumeriri suna-ma la 0744 58 21 48 si iti mai dau sfaturi. daca vrei sa-l vopsesti in mai multe culori, se complica treaba cauta pe cineva care a mai facut asta .daca vrei sa-ti faci motoru deosebit- airbrush, custom painting iti spun eu de cine ai nevoie , adica de mine. in rest succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumpingdog Postat Ianuarie 27, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2004 Mersi mult pt informatii! O sa cumpar o vopsea mai buna, dar 50 de euroi ca sa vopsesc 2 aripi, 2 capace si un rezervor mi se pare f f mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 Varainta pentru minsk& alte comuniste fara pretentii : 1 kg de vopsea policolor "emaur"(email auto) sau chiar mai putin( e un laborator la Lizeanu langa Megaimage care iti da si cateva sute de grame - pntru ce ai tu acolo 500 g e arhisuficient) .Pe langa asta ,daca nu ai chef de vopsitor imprumuti un compresor + pistol sau vopsesti cu aspiratorul (rusesc, eventual)+ suflaiul din dotarea aspiratorului( bunica ta probabil are asa ceva, intreaba!) . Toata smecheria e sa pregatesti bine suprafetele-->chituit daca e nevoie, matuit foarte bine cu smirghel( nu e recomandat sa ajungi la fier decat daca e rugina) , degresat tot foarte bine... Rezultatul poate fi foarte bun daca iti faci mana pe o usa de garaj sau ceva,inainte, sa stabilesti cat de groasa trebuie sa fie vopseaua , care e punctul unde suptrafata prinde luciu si unde incepe sa "curga". Pentru uscare poti folosi un spatiu special prevazut in casa ta...uite: click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Ianuarie 28, 2004 Share Postat Ianuarie 28, 2004 nu merge link la poza ta era la un moment dat capturat de pe discovery un totorial de vopsit. parca era la demostene pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate