Sari la conținut

Vopsit


jumpingdog
 Share

Postări Recomandate

  • 2 weeks later...

salut,eu sunt din Alba Iulia si ma ocup cu vopsit moto de vreo 5 ani, pot sa-ti dau un sfat: margi la orice vopsitorie de calitate si sa folosesti doar vopsea buna Standox, Glasurit ceva de genul asta -e mai scumpa dar nu se compara cu altele.

o estimare : daca nu e cazut (julit, lovit etc)-materialele ar trebui sa te coste undeva in jur la 25-max 30 euro, si de obicei manopera ar putea ajunge la 50-60 euro-depinde ,vrei sa vopsesti si cadrul, rotzile?

discuta cu un vopsitor, ai grija sa nu dai peste puturosi carora le e lene sa frece la aripi si rezervor,in cazul vopsitoriei moto toata treaba sta in pregatirea suprafetelor pentru vopsit; restul- adica vopsitul in sine e usor-mai ales daca optezi pentru vopselele ce-ti povesteam mai sus . daca ai gasit omul intelege-te inainte cu banii si cu timpul aferent-ar trebui sa ti-l vopseasca in max 3-4 zile.daca mai ai nedumeriri suna-ma la 0744 58 21 48 si iti mai dau sfaturi. daca vrei sa-l vopsesti in mai multe culori, se complica treaba cauta pe cineva care a mai facut asta .daca vrei sa-ti faci motoru deosebit- airbrush, custom painting iti spun eu de cine ai nevoie :D , adica de mine. in rest succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Varainta pentru minsk& alte comuniste fara pretentii :

1 kg de vopsea policolor "emaur"(email auto) sau chiar mai putin( e un laborator la Lizeanu langa Megaimage care iti da si cateva sute de grame - pntru ce ai tu acolo 500 g e arhisuficient) .Pe langa asta ,daca nu ai chef de vopsitor imprumuti un compresor + pistol sau vopsesti cu aspiratorul (rusesc, eventual)+ suflaiul din dotarea aspiratorului( bunica ta probabil are asa ceva, intreaba!) . Toata smecheria e sa pregatesti bine suprafetele-->chituit daca e nevoie, matuit foarte bine cu smirghel( nu e recomandat sa ajungi la fier decat daca e rugina) , degresat tot foarte bine...

Rezultatul poate fi foarte bun daca iti faci mana pe o usa de garaj sau ceva,inainte, sa stabilesti cat de groasa trebuie sa fie vopseaua , care e punctul unde suptrafata prinde luciu si unde incepe sa "curga".

 

Pentru uscare poti folosi un spatiu special prevazut in casa ta...uite:

 

 

click aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...