GIV 32 Postat Februarie 20, 2007 Autor Share Postat Februarie 20, 2007 ce am pierdut? ploaia? ..nu,ai pierdut o intrunire de motociclisti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 pe forumul vecinilor din Bihor a aparut un anunt legat de o expozitie moto care se va desfasura la Budapesta ,intre 28 feb-4 mar; http://www.motor.hungexpo.hu/2007k_kiallitas.php (Laci,poti sa ne ajuti cu detalii????) in caz de vreme buna,tragem o fuga sambata 3 martie??? pe forumul vecinilor din Bihor a aparut un anunt legat de o expozitie moto care se va desfasura la Budapesta ,intre 28 feb-4 mar; http://www.motor.hungexpo.hu/2007k_kiallitas.php (Laci,poti sa ne ajuti cu detalii????) in caz de vreme buna,tragem o fuga sambata 3 martie?? are si pagina in limba engleza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Noi, .. gasca de la deal , .. mergem mai multi, cu Tzaca in Germania, la shoping , .. la Munchen, cu busul, .. si oprim la Budapesta la HUNGEXPO, .. in wekendul viitor ! Daca mai vrea cineva sa vina, .. sa ne contacteze la 0728255560 sau la 0726761733 , .. sau la deal ! ( Prietenii stiu de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_zeppelin Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 si io vreau sa merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 26, 2007 Share Postat Februarie 26, 2007 Noi, .. gasca de la deal , .. mergem mai multi, cu Tzaca in Germania, la shoping , .. la Munchen, cu busul, .. si oprim la Budapesta la HUNGEXPO, .. in wekendul viitor ! Daca mai vrea cineva sa vina, .. sa ne contacteze la 0728255560 sau la 0726761733 , .. sau la deal ! ( Prietenii stiu de ce O sa merg in mod sigur la Hungexpo. Sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 O sa merg in mod sigur la Hungexpo. Sambata dimineata. cu masina sau cu moto? ma bate gandul sa merg..dar nu stiu cu vremea cum va fi; si atunci ar fi ok,sa ne strangem 4-5 ,sa mergem cu masina.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danialexxa hayabusa Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 ...deci asa cum speram,la intrunire la cincis am fost doar eu!! ...incepe sa devina clasica participarea mea la aceasta intrunire de unul singur!! ...inainte de intrunire erau multi eroi care ar fi mers iar acum dupa ea sunt si mai multi dar ce sa-i faci,asa e viata! ...acum va arat si voua ce a-ti pierdut!!... ... ... ..... Felicitari pt. iesire ! Totusi e de bine ca Aradul a avut un reprezentant prin tine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 (editat) cu masina sau cu moto? ma bate gandul sa merg..dar nu stiu cu vremea cum va fi; si atunci ar fi ok,sa ne strangem 4-5 ,sa mergem cu masina.. Initial am vrut sa merg cu motorul. Ulterior, am povestit cu cativa prieteni si mergem cu 2 masini, ... suntem deja 8. Oricum, am urmarit site-urile cu starea vremii si prognozele nu sunt incurajatoare deloc. Asa ca ramine ...masina/masinile. Plecam probabil pe la 7.00 ora noastra , ca sa ajungem acolo la 9.00 ora lor. Editat Februarie 27, 2007 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 nici o poza de la Hungexpo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 (editat) Editat Martie 4, 2007 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 faine fete, magyar soke si motoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 ma lotzi da nu te lasi nici mort de honda ai auzit? baieti ne vedem la arad cu respect unu din timisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 aia neagra e cu airbag ca am mai auzit d'astea repet lotzi ....... honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 mama....da' se pricepe bruneta la frecat...discu... incepe sa imi para rau ca nu am fost si eu acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 5, 2007 Autor Share Postat Martie 5, 2007 ... ...ma bucur ca v-ati distrat pe acolo!!...am vazut ca au fost si cei de la bmw... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 DA se pare ca a fost super fain.... poate va mai fi si in vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 si colegii de la Oradea au niste poze bune,reprezentative... /index.php?...=83107&st=0 si deseara,postez si eu "realizarile foto"... si colegii de la Oradea au niste poze bune,reprezentative... /index.php?...=83107&st=0 si deseara,postez si eu "realizarile mele foto"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squid Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 bine ca nu m-am dus, ma indragosteam si pe acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 (editat) ... ...ma bucur ca v-ati distrat pe acolo!!...am vazut ca au fost si cei de la bmw... .. Pozele nu-s facute din cele mai fericite unghiuri, asta din cauza aglomeratiei. Cine a fost acolo sambata in jurul pranzului... intelege ce vreau sa spun. Deci, BMW : Cam atat de la BMW... . Editat Martie 5, 2007 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 si ale mele....sper sa nu fi facut ceva dubluri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 6, 2007 Autor Share Postat Martie 6, 2007 ... .... ..... ....clar,BMW-rulls!!!!!..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 ... .... ..... ....clar,BMW-rulls!!!!!..... ai fi fost in extaz pe acolo,cu atatea modele de bmw... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 http://www.fim.ch/pdfs/Y2007_Draft_FIM_SynchroCalendar.pdf asta e calendarul cu toate cursele organizate de FIM; poate ne hotaram sa mergem undeva, pe aproape, la vara...(Brno,Rijeka,...); Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate