JVC Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 Ce ciuda mi ca nu am fost duminica asta cu voi ...am auzit ca ati fost 24 de motoare..... pfiuuu o trebuit sa stau in familie de Pasti deeehhh .. pai nah macar de pasti sa stau duminica acasa SEE U NEXT SUNDAY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 (editat) ... 38 de motoare am fost Editat Aprilie 9, 2007 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 9, 2007 Share Postat Aprilie 9, 2007 rub it in, why don`t you ... nu ca de cum nu ash fi cu motoru inca in bucati ... da pe weekendu viitor il ansambalez si il si curatz... hiba ii alta ... io am ce cauta intre voi cu motoru meu ? sau la jumate de drum deja ma intalnesc cu voi venind inapoi si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 pana unde ati mers cred ca in jur de ora 4 am trecut pe langa voi la radna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 (editat) Un filmulet facut pe valea muresului se poate descarca de aici Editat Aprilie 10, 2007 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horace_arad Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Un filmulet facut pe valea muresului se poate descarca de aici Mai da de mine nu ai scris nimica...drepturi de autor ceva? ..nu e corect...sa stiti ca e al meu filmuletul adica nu am fost eu in film....nu eu eram cu motorul ( eu eram pe acolo numa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 se iese duminica asta pe undeva ? ne vedem tot la ora 13 ? vin si eu duminica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Haideti astazi la pista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Haideti astazi la pista. ai fost? io am terminat la 7.30 lucru.poate maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 Cred ca facem azi o tura pana la DEVA haidati si voi...intalnirea e la ora 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Aprilie 14, 2007 Share Postat Aprilie 14, 2007 am fost eu dar nu au fost prea multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Aprilie 15, 2007 Share Postat Aprilie 15, 2007 ai fost? io am terminat la 7.30 lucru.poate maine Am fost sambata,... n-am stat mult. Astazi ( duminica ) n-am iesit deloc cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Cred ca facem azi o tura pana la DEVA haidati si voi...intalnirea e la ora 13 Deci,... ati fost la Deva sau ati lasat-o pe alta data ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 Am fost sambata,... n-am stat mult. Astazi ( duminica ) n-am iesit deloc cu motorul. ...sa-ti fie rusineeeee.... ...nu mai spune la nimeni ca pe o asa vreme faina cu 500000 de grade la umbra tu ai stat acasa si ai frecat-o la rece!!!!...era o gluma!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 ...sa-ti fie rusineeeee.... ...nu mai spune la nimeni ca pe o asa vreme faina cu 500000 de grade la umbra tu ai stat acasa si ai frecat-o la rece!!!!...era o gluma!... [/quote Am fost la cimitir , la "ziua mortilor". Din pacate trebuie facute si din astea... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 16, 2007 Autor Share Postat Aprilie 16, 2007 ...ahaa!..atunci te inteleg!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 16, 2007 Share Postat Aprilie 16, 2007 Deci,... ati fost la Deva sau ati lasat-o pe alta data ??? DA AM FOST.....da' numa vreo 8 am fost..... Plin de radare... ar mai trebui schimbat traseu asta cu Deva... plin de radare si m-am saturat de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) DA AM FOST.....da' numa vreo 8 am fost..... Plin de radare... ar mai trebui schimbat traseu asta cu Deva... plin de radare si m-am saturat de el Treaba asta cu radarele... e ca si cantecului celor de la 3SE : "Amintirile ma chinuiesc, Amintirile ma rascolesc , Nu mai rezist... . Amintirile..." Sunt inca prospete amintirile, asa-i? Scuze Sergiu, dar, nu m-am putut abtine... Editat Aprilie 17, 2007 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 hehe nui bai,,,ar fi faina o iesire la tm la mall...sa mai schimbam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 hehe nui bai,,,ar fi faina o iesire la tm la mall...sa mai schimbam .....da de un drum de Sibiu sau Cluj ce zici ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 (editat) .....da de un drum de Sibiu sau Cluj ce zici ???? ar fi interesant ARAD > DEVA >ALBAIULIA > CLUJ > ORADEA > ARAD = 570 Km ar trebui de dimineata plecarea... DRUM F BUN (salonta oradea e cu denivelari) trseu fain pt motoare... (valea muresului,Feleacul la cluj si piatra craiului intre Cluj si oradea) ar fi o treaba seriosa Editat Aprilie 19, 2007 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 ar fi interesant ARAD > DEVA >ALBAIULIA > CLUJ > ORADEA > ARAD = 570 Km ar trebui de dimineata plecarea... DRUM F BUN (salonta oradea e cu denivelari) trseu fain pt motoare... (valea muresului,Feleacul la cluj si piatra craiului intre Cluj si oradea) ar fi o treaba seriosa Eu sunt PENTRU . Cand mergem ??? Sambata e OK ??? Plecam dimineata la 8.00 si cand ajungem,... ajungem... . Duminica n-am sa pot , am stabilit deja alta plecare; la Lugoj pe traseul TImisoara-Buzias-Lugoj si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 Sambata sunt la servici.... hmmm Am uitat ca Duminica merg si la meci la UTA...... celalalta duminica..... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarlboroRed Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 fain de voi, dar pt mine cred ca e mult prea lung traseul, dat fiind faputl ca sunt incepator distractie sa aveti si drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Aprilie 19, 2007 Share Postat Aprilie 19, 2007 (editat) .....da de un drum de Sibiu sau Cluj ce zici ???? Cornele , tu ce zici , "te bagi" sambata asta ??? Sambata sunt la servici.... hmmm Am uitat ca Duminica merg si la meci la UTA...... celalalta duminica..... ? Sergiu, duminica viitoare nu stiu exact ce-am sa fac... mai e pana atunci (poate ca o sa merg la Bucuresti la EXPO--- 28-29-30-Aplilie si 01 Mai, bineinteles, daca nu intervine ceva mai urgent). Alti amatori ??? Florian, Tzacanel ce ziceti ??? Ma lasati sa merg singur ??? Editat Aprilie 19, 2007 de marele alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate