GIV 32 Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 ...nu se stie inca,depinde de vreme...dar ce varza e drumul pina acolo!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 (editat) oare cum e vremea duminica ca nu mai pot de frig,mi-a intrat frigu in oase,cand o veni soarele? Editat Martie 24, 2006 de bruno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Din pacate nu mai pot venii ca am rupt un intinzator la roata spate si nu mai sta centrata Ramane pe duminica viitoare ca se mai incalzeste pana atunci. Ps. Cine o cazut cu motorul astazi la intrare in Arad ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Martie 27, 2006 Autor Share Postat Martie 27, 2006 Din pacate nu mai pot venii ca am rupt un intinzator la roata spate si nu mai sta centrata Ramane pe duminica viitoare ca se mai incalzeste pana atunci. Ps. Cine o cazut cu motorul astazi la intrare in Arad ? ...nu stiu,nu-l cunosc dar stiu ca e nasol e posibil sa fie varza piciorul!!..vinovat,un conservar de rahat din vladimirescu sau cicir,un junior de 20 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Martie 28, 2006 Share Postat Martie 28, 2006 Cand citesc pe la Accidente parca nu mai am asa chef de plimbari,astazi unu cu un bmw era sa ma puna jos Mi-am facut motorul mai sa-i fac Rca-ul si poate vin Miercuri cu voi la Papa Joe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 O singura data am fost la Papa Joe si am fost dezamagit . Numai fitzosi si bagatori de seama. Io prefer locuri mai linisitite, unde te poti simti in largul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 2, 2006 Share Postat Aprilie 2, 2006 lamuriti-ma si pe mine unde e Papa joe si in ce zile vin ai nostri pe acolo,PLEASE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 3, 2006 Autor Share Postat Aprilie 3, 2006 lamuriti-ma si pe mine unde e Papa joe si in ce zile vin ai nostri pe acolo,PLEASE. ...papa joe este un birt cu pretentii de 15 stele ,situat in spatele statiei de tramvai de la boul rosu,un pic dupa colt si la subsol!!....dar eu zic ca nu are rost sa ne mai intilnim acolo fiindca a venit vara si ei deschid abia la opt(20:00)!...si oricum nu era loc bun sa-ti lasi motorul afara fara sa-l ai in cimpul vizual!!...trebuie gasit alt loc unde sa aiba si terasa afara si sa fie pe centru(ca sa mai putem si noi da note la perechile de craci ce ne trec prin fata ochilor)!!.....dar pentru asta am deschis un topic nou si astept propuneri acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 ...papa joe este un birt cu pretentii de 15 stele ,situat in spatele statiei de tramvai de la boul rosu,un pic dupa colt si la subsol!!....dar eu zic ca nu are rost sa ne mai intilnim acolo fiindca a venit vara si ei deschid abia la opt(20:00)!...si oricum nu era loc bun sa-ti lasi motorul afara fara sa-l ai in cimpul vizual!!...trebuie gasit alt loc unde sa aiba si terasa afara si sa fie pe centru(ca sa mai putem si noi da note la perechile de craci ce ne trec prin fata ochilor)!!.....dar pentru asta am deschis un topic nou si astept propuneri acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 3, 2006 Share Postat Aprilie 3, 2006 faceti propuneri cu locuri avantajoase ! un loc grozav ar trebui sa fie cam asa: Terasa+centru+motociclete+craci= (Parerea mea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 7, 2006 Autor Share Postat Aprilie 7, 2006 faceti propuneri cu locuri avantajoase ! un loc grozav ar trebui sa fie cam asa: Terasa+centru+motociclete+craci= (Parerea mea ) ...locuri avantajoase pt noi nu prea sunt!..peste tot in centru este o scumpete,singurul avantaj este ca putem beli okii la muieri si la motoare!!...unde putem cere o cola si sase paie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Aprilie 9, 2006 Share Postat Aprilie 9, 2006 Placut la mine pe valea muresului !!! Mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 10, 2006 Autor Share Postat Aprilie 10, 2006 Placut la mine pe valea muresului !!! Mai vreau ...daca ai rabdare duminica viitoare ti se implinesc dorintele!!!!.....unele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Aprilie 10, 2006 Share Postat Aprilie 10, 2006 (editat) Asa m-a batut vantul ca si azi mi-s inghetate oasele Mi-or clantanit dintii in gura 2 ore dupa ce am ajuns acasa Editat Aprilie 10, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 11, 2006 Autor Share Postat Aprilie 11, 2006 Asa m-a batut vantul ca si azi mi-s inghetate oasele Mi-or clantanit dintii in gura 2 ore dupa ce am ajuns acasa ...nu era rau sa fi avut ceva haine calumea pe tine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 se prevede ceva ptr. duminica??? daca e sa ne luam dupa vremea de afara............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 se prevede ceva ptr. duminica??? daca e sa ne luam dupa vremea de afara............. http://vremea.itbox.ro/index.php?pagina=pr...&accid=ROXX0024 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 11, 2006 Share Postat Aprilie 11, 2006 acum am iesit de pe www.inmh.ro.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 12, 2006 Autor Share Postat Aprilie 12, 2006 acum am iesit de pe www.inmh.ro.... ...lasa nu fiti tristi ca mai avem o vara intreaga la dispozitie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Aprilie 15, 2006 Share Postat Aprilie 15, 2006 iesim duminica asta undeva? unde ne adunam? la ce ora ? stie cineva ceva?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 ... domnu' fotograf as vrea si eu un set din pozele de sambata daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 18, 2006 Autor Share Postat Aprilie 18, 2006 ... domnu' fotograf as vrea si eu un set din pozele de sambata daca se poate ...asa,si cum le-ai vrea?....vino pe la mine la magazin si se rezolva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 25, 2006 Autor Share Postat Aprilie 25, 2006 ehehei,de pastile astea stiu ca am umblat cu motoarele!!...aveti aici ceva poze!!...ma am si altele dar nu mai am vreme sa le asez aici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Aprilie 28, 2006 Share Postat Aprilie 28, 2006 (editat) @giv32 chir era necesar sa vada toata lumea ce patesc eu acasa Editat Aprilie 28, 2006 de bruno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Aprilie 29, 2006 Share Postat Aprilie 29, 2006 (editat) mai am si eu ceva poze din Timi dar aia compromitatoare cu ciocolata de la Mall nu o pun Editat Aprilie 29, 2006 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate