Makaveli Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 GreÂşitEu nu fac foc, beau bere rece Âşi îi las pe alții să se ocupe de friptane Are Âşi bătrânețea avantajele ei atunci focu il face juniorul swartelf glumeam ( sa duceti clisa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 (editat) Asfalt Uscat si Distractie La Hunedoara vine cineva? pana atunci mi gata mobra 13-14-15 si 16 mi se pare august Editat Iulie 31, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Asfalt Uscat si Distractie La Hunedoara vine cineva? pana atunci mi gata mobra 13-14-15 si 16 mi se pare august venim da Mesaj completat Excursie Transfagarasan 31 iulie-2 august Traseul Am plecat din Arad pe urmatorul traseu Arad,Deva,Hateg,Petrosani,Obrisia Lotrului ( campare peste noapte ),Rm.Valcea,Curtea de Arges,Transfagarasan,Cartisoara (campare peste noapte), Sibiu,Ocna Sibiului,Sebes,Simeria,Deva,Arad. Am fost Eu (Makaveli), Kato, Swartelf, Korben Dallas,CuCun,Nashoo cu prietena,Rookie 22,Marcel cu nevasta,la Obrsila Lotrului unde am campat ne-am intalnit cu Lutzifer,Atti,Liviu si mai cativa pe care nu mai stiu cum ii cheama,de acolo am plecat catre Rm. valcea apoi Curtea de Arges si Transfagarasan,seara am campat la Catrtisoara unde ne-am intalnit cu un grup de motoristi din Bucuresti care erau super de treaba si am stat peste noapte cu ei, apoi dimineata am plecat spre Ocna Sibiului unde am facut baie si am mancat apoi am plecat catre casa. Slide Show Poze AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 apoi Curtea de Arges si Transfagarasan, Ai uitat sa mentionezi tentativa ta de sinucidere de la Bâlea Lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 RASNOV 4-6 SEPTEMBRIE 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Ai uitat sa mentionezi tentativa ta de sinucidere de la Bâlea Lac si a mai avut una la ocna sibiului...la cloaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 si a mai avut una la ocna sibiului...la cloaca... da ce scari au aia acolo toate carne era sa imi rup gatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 da ce scari au aia acolo toate carne era sa imi rup gatu Nicio sansa in apa aia,cred ca iesea si un tanc la suprafata daca se baga acolo,mai repede a fost tentativa la Balea Lac...acolo nu il mai arunca nimeni inapoi.Si amu cand ma gandesc am intepaturi la inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Nicio sansa in apa aia,cred ca iesea si un tanc la suprafata daca se baga acolo,mai repede a fost tentativa la Balea Lac...acolo nu il mai arunca nimeni inapoi.Si amu cand ma gandesc am intepaturi la inima da ho ma ce tat va panicati atata, nu intelegeti ca m-am facut am vrut sa ma pun in fund si am alunecat oricum mai erau 2 m pana la prapastie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 da ho ma ce tat va panicati atata, nu intelegeti ca m-am facut am vrut sa ma pun in fund si am alunecat oricum mai erau 2 m pana la prapastie Mai erau 2 m. in stanga si in dreapta ca inainte nu aveai decat vreo 2 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 O iesire de duminica, buget de austeritate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 O iesire de duminica, buget de austeritate? auzil pe ameu, ba tu strange banii pt HD poate mem maine la ghioroc vedem cum o fi vremea, si fa bine si fate prezent la HD ca daca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 auzil pe ameu, ba tu strange banii pt HD poate mem maine la ghioroc vedem cum o fi vremea, si fa bine si fate prezent la HD ca daca nu Corectie Eu am postat, nu el, dar se logase inainte de pe calculatorul meu si a ramas memorat userul Tu, ciocu' mic si joc de glezne, ia-l pe swartelf de manuta si mergeti la strand La HD te duci fara el Pe el il duc in tarile calde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 (editat) CorectieEu am postat, nu el, dar se logase inainte de pe calculatorul meu si a ramas memorat userul Tu, ciocu' mic si joc de glezne, ia-l pe swartelf de manuta si mergeti la strand La HD te duci fara el Pe el il duc in tarile calde daca binevoiti domnu' Korben sa ii dati bani ca el nu mai are , atunci poate vine cu mine pe strand . ca am vazut ca aveti alte treburi cu tatamio (KATO) maine Editat August 8, 2009 de Makaveli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 daca binevoiti domnu' Korben sa ii dati bani ca el nu mai are Ma, nu le spune la toti ca sunt somer pana la sfarsitul lunii, ca poate sare careva cu bani si imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 daca binevoiti domnu' Korben sa ii dati bani ca el nu mai are , atunci poate vine cu mine pe strand . ca am vazut ca aveti alte treburi cu tatamio (KATO) maine hmmmm....dubios....!!!ce fel de...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 hmmmm....dubios....!!!ce fel de...? Tu oricum nu te scoli de dimineata...te sunam oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Tu oricum nu te scoli de dimineata...te sunam oricum! in loc sa merem la ghioroc voi mereti ca cocalari la varfuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) Spre rusinea mea inca nu testati pana azi tronsonul Chisineu Cris-Varfuri,decat cel de la Sebis-Varfuri.Pot spune ca impreuna cu Korben ne-am luat sosea azi de la ora 10.Plimbarea a fost de bun augur spre a testa cum mai merg mobrele noastre cu +200 si de a mai curata supapele Calitatea drumului,lipsa circulatiei ne indemnau sa ne aplecam putin peste rezervor si asta facuram.In rest povesti.Recomand tronsonul celor cu mancarime in palma,mai ales in week-end,Duminica cand toata suflarea satelor e ori la biserica sau pe lavita in fata casei ori sorbind traditionala supa de pui taiat din ograda proprie, cu taitei.Lasati sarjele inutile in oras si descarcati-va acolo. Sa auzim de bine.Deci pe cine ma bazez vineri dupa masa ca ma insoteste la Nandru-Hunedoara? Editat August 9, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Deci pe cine ma bazez vineri dupa masa ca ma insoteste la Nandru-Hunedoara? pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 daca binevoiti domnu' Korben sa ii dati bani ca el nu mai are , atunci poate vine cu mine pe strand . ca am vazut ca aveti alte treburi cu tatamio (KATO) maine Ciobanii, in simplitatea lor, au o vorba: Nu e treaba magarului de unde beau oile apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 daca nu are nimeni program sau nu merge nimeni la Hunedoara care vine la Sărbătoarea Praznicului de Pită Nouă” la Pecica, 14-16 august ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 daca nu are nimeni program sau nu merge nimeni la Hunedoara care vine la Sărbătoarea Praznicului de Pită Nouă” la Pecica, 14-16 august ... aaaaa de aia nu vine swartu la Hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 aaaaa de aia nu vine swartu la Hunedoara Dap,merge sa ,,dospeasca" si el ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 11, 2009 Share Postat August 11, 2009 Se pare ca totusi, in epoca moderna, magarii sunt foarte interesati de locul in care oile beau apa, desi este evident ca aceasta sarcina ii copleseste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate