GIV 32 Postat Iunie 7, 2006 Autor Share Postat Iunie 7, 2006 Daca da spuneti-mi si mie pe unde si cand mai exact? ....ceea ce vrei tu sa stii ar cam vrea toti sa stie!!!...ia si tu niste numere de tel de pe aici si suna si intreaba ca altfel nu vad cum ai putea afla!! ....in cele mai multe cazuri,duminica, ne-am intilnit pt plecare pe valea muresului undeva pe centru intre diplomat si mc donalds la o ora cuprinsa in intervalul 12 si 14 PM!!!...probabil si de data asta va fi tot asa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 (editat) wekendu trecut am fost la circuitul de la santamonica,ziua michelin si astea-s din-nainte de cluj. Editat Iunie 7, 2006 de tacanel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 mai un purcel si doua oale lipsesc de pe motorul lui Vale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 mai un purcel si doua oale lipsesc de pe motorul lui Vale ... ....si un "boiler".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 ... ....si un "boiler".... nu stiu daca "boileru" tau poate fi urcat pe motorul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 nu stiu daca "boileru" tau poate fi urcat pe motorul ala. ...nu boileru meu,ci un boiler pe bune!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 ...nu boileru meu,ci un boiler pe bune!! aha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 15, 2006 Autor Share Postat Iunie 15, 2006 ...hei,baieti si fetite!!!!...unde mergem in weekend??...merem la timisoara la intrunire?...eu simbata lucrez ..asa ca numai dupe masa pot merge ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 ...hei,baieti si fetite!!!!...unde mergem in weekend??...merem la timisoara la intrunire?...eu simbata lucrez ..asa ca numai dupe masa pot merge ... dar oare timpul ne va lasa in pace???? ca trupa se aduna..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 timpul va fi ok. vezi www.vremea.com si eu tot simbata merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 (editat) Scurta plimbarica pe Valea Muresului 18.06.2006 La dus am facut 104 km, la intoarcere exact pe acelasi traseu 111km Editat Iunie 18, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 Scurta plimbarica pe Valea Muresului 18.06.2006 [ La dus am facut 104 km, la intoarcere exact pe acelasi traseu 111km .....dosarele X.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 salut,brani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 nu mai are nimeni de spus (pus ) aici ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Poate pentru ca planurile de excursii, iesiri organizate, plimbari se intocmesc ad-hoc la "Deal" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 ai dreptate planurile se fac la Deal sa nu stie Cornel sau sa nu aiba fise??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spawn Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 O sa punem afise pt fiecare plimbare,..poate asa se afla,..Normal ca se fac la "deal" daca acolo ne strangem,.ca de telefoane suntem satui oricum nu iese nimic,.sau iese prea tarziu,.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badbeats Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 in acest sfarsit de sapt. va propun sa veniti la Pecica la festival, haideti sa nu lasam vremea proasta sa ne invinga , sunteti bine veniti, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 ai dreptate planurile se fac la Deal sa nu stie Cornel sau sa nu aiba fise??????? hai ca e buna "brani" da oare citi dintre noi mau auzit ca trebuie sa plec ca nu mai am fise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brani Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 am glumit Cornele stiu ca iesti la lucru.dar trebuie sa mai glumim ca uite ce plictiseala ii aici pe forum.Pa Pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 am glumit Cornele stiu ca iesti la lucru.dar trebuie sa mai glumim ca uite ce plictiseala ii aici pe forum.Pa Pa da chiar asa brani, ce plictiseala mare......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 da oare duminica asta stam acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iulie 8, 2006 Share Postat Iulie 8, 2006 Pe la 12-13 ne strangem la "deal" si Vedem noi incotro o luam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 9, 2006 Autor Share Postat Iulie 9, 2006 am glumit Cornele stiu ca iesti la lucru.dar trebuie sa mai glumim ca uite ce plictiseala ii aici pe forum.Pa Pa ...las ca am revenit eu acum si s-a dus draq linistea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Ce fain a fost azi pe Valea Muresului !!!!!!!! Pentru cei care s-au intors din drum cand a inceput sa ploua........nu stiti ce ati pierdut.Am mai mers cativa km pe ploaie TORENTIALA si apoi a fost uscat drumul. Si pe langa faptul ca a fost uscat, a fost si pustiu. Pana la Zam am depasit maxim 4-5 masini si din sens opus au venit maxim 10-15. Asa ca....distractie la maxim, chiar daca de unul singur. Era si culmea sa ma intorc din drum , acum cand am spart pusculita cu fise Aaaaa si era sa uit..........la intoarcere nu m-a plouat deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate