micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Maxime de 12 grade celsius Sai dam gas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Danutt,Rolly ? voi veniti sau ce faceti ? Lor le trebuie invitatie speciala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Lor le trebuie invitatie speciala... Asta e cine vrea vine cine nu vine da eu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 ne intalnim la 12:15 SAMBATA la Petrom Micalaca , pana acuma suntem urmatorii :Hondita,Korben,Pety,Eu, Lau tu vii ? NU STIU POATE LUCREZ,MAI VB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Asta e cine vrea vine cine nu vine da eu vin Bine faci, ma bucur... ne vedem sambata la 12:15, Petrom Micalaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Bine faci, ma bucur... ne vedem sambata la 12:15, Petrom Micalaca... OK am sa fiu acolo cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) mai repet inca o data sa fie sigur.. Sambata plecare catre Casoaia 12:30 , la ora 12:15 sa fiti prezenti la Petrom Micalaca( eu o sa ajung mai devreme ca mai stau si la o tigara ).Pana acuma suntem urmatorii :Hondita,Korben,Pety,Eu, probabil Lau si Danutt cine mai vine sa posteze Informatii Meteo --->>> http://www.accuweather.com/world-forecast....AD&metric=1 Editat Decembrie 3, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 mai repet inca o data sa fie sigur.. Sambata plecare catre Casoaia 12:30 , la ora 12:15 sa fiti prezenti la Petrom Micalaca( eu o sa ajung mai devreme ca mai stau si la o tigara ).Pana acuma suntem urmatorii :Hondita,Korben,Pety,Eu, probabil Lau si Danutt cine mai vine sa posteze Informatii Meteo --->>> http://www.accuweather.com/world-forecast....AD&metric=1 Maaa . Am zisw eu ca merg ? Si daca merg , sunt apt ptr. duminica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 (editat) Maaa . Am zisw eu ca merg ? Si daca merg , sunt apt ptr. duminica . ok atunci fara tine Editat Decembrie 3, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 ( eu o sa ajung mai devreme ca mai stau si la o tigara Informatii Meteo --->>> http://www.accuweather.com/world-forecast....AD&metric=1 NU se fumeaza in benzinarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 NU se fumeaza in benzinarii. Informatie deosebit de utila Chiar ne faceam probleme cum vom putea iesi sambata cu motocicletele daca nu stim unde se poate fuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 NU se fumeaza in benzinarii. daca stii cum ii la Petrom in micalaca ar trebui sa stii ca langa mini-restaurantul ala se poate fuma sau in parcarea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Informatie deosebit de utilaChiar ne faceam probleme cum vom putea iesi sambata cu motocicletele daca nu stim unde se poate fuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 daca stii cum ii la Petrom in micalaca ar trebui sa stii ca langa mini-restaurantul ala se poate fuma sau in parcarea aia Deci pana la urma cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 @robert900rr: Nu te supara, dar nu vreau sa o lungesc pe la Ineu, consider ca 50 + 50 km la maxim 10 grade e suficient, deci ne putem intalni la Masca sau, daca vrei, la Siria Mergem la Casoaia, respiram putin aer curat si o taiem spre casa, ca e ajun de Mos Nicolae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 @robert900rr: Nu te supara, dar nu vreau sa o lungesc pe la Ineu, consider ca 50 + 50 km la maxim 10 grade e suficient, deci ne putem intalni la Masca sau, daca vrei, la SiriaMergem la Casoaia, respiram putin aer curat si o taiem spre casa, ca e ajun de Mos Nicolae Da, ramane asa. Incerc sa mai gasesc si eu un partener de drum pana la Siria si ne vedem acolo in statia de bus, langa muzeu, la 13.00-13.15. Oricum vb inainte pe tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Da, ramane asa. Incerc sa mai gasesc si eu un partener de drum pana la Siria si ne vedem acolo in statia de bus, langa muzeu, la 13.00-13.15. Oricum vb inainte pe tel. Ma bucur, deci pe maine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Da. O sa vin eu si inca vreo 2,3, 4 motociclisti (nu am confirmarea exacta inca)... Ne vedem la 13.00-13.15 in Siria, in statia de Bus de langa muzeu. Lasati-mi un numar de telefon pe care putem sa comunicam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Da. O sa vin eu si inca vreo 2,3, 4 motociclisti (nu am confirmarea exacta inca)... Ne vedem la 13.00-13.15 in Siria, in statia de Bus de langa muzeu. Lasati-mi un numar de telefon pe care putem sa comunicam. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Ai PM ora tot aia ramine nu 12 si 15 petrom micalaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 ora tot aia ramine nu 12 si 15 petrom micalaca? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Da vorbeste tu cu restu sa nu merem ca nebunii te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 vorbeste tu cu restu sa nu merem ca nebunii te rog Mai Peti,de ce iti trebuie avocat? Spune-le tu. Si pe drumul ala,mai ales Arad -Siria e cam problema cu viteza din cauza denivelerilor. Cu 100-120 vad te te poti tine si tu,asa ca zic eu,no problem! Nu uitati clisa si ceapa acasa.Vreau sa va vaz cu tepusele in mana si clisa cum sfaraie la foc.In poza,bineantele.Distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 vorbeste tu cu restu sa nu merem ca nebunii te rog ok,.. stai linistit.. o sa fac eu ordine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 ok,.. stai linistit.. o sa fac eu ordine.... Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate