paul89 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 ok,.. stai linistit.. o sa fac eu ordine.... da..da.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 da..da.... ebine ca are ciocanul in mana puternica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 ora tot aia ramine nu 12 si 15 petrom micalaca? 12:15 la Petrom Micalaca respectiv 13 si un pic la Siria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 12:15 la Petrom Micalaca respectiv 13 si un pic la Siria Przent acolo la 12 si 15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 vorbeste tu cu restu sa nu merem ca nebunii te rog Na, pana la urma te-ai descurcat bine, vad ca mergi cu 100 fara probleme Acuma hai cu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Na, pana la urma te-ai descurcat bine, vad ca mergi cu 100 fara problemeAcuma hai cu niste poze revin si eu cu poze mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Przent acolo la 12 si 15 baga poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu moto Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Na, pana la urma te-ai descurcat bine, vad ca mergi cu 100 fara problemeAcuma hai cu niste poze mere bine Mesaj completat revin si eu cu poze mai tarziu La multi ani Nicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert_900RR Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Foarte bune pozele! Cateva si de la mine...+regruparea de la Tarnova SI, binenteles LA MULTI ANI NICU! Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 5 decembrie, zi rece, parca ar fi iarna Procedura standard: anuntat pe forum cu o zi inainte, forum varza, pana la urma la start (in Arad) au fost paul89, Hondita500, micutu_moto si Korben Dallas. Din Ineu Au venit Robert900rr, Ionut GIK, Florin, Noanea si, mai bine mai tarziu decat niciodata, Dorel (cu Diversion) Cu ei ne-am intalnit in Siria (Robert900rr + Ionut) respectiv la Casoaia Facand abstractie de temperatura cu o singura cifra (noroc ca nu era cu minus) vremea a fost foarte buna, pentru cateva secunde am vazut chiar si conturul soarelui. Wow! Excursiile pe motocicleta in lunile de iarna au avut intotdeauna un farmec aparte, conditiile de pilotaj devin cel putin stranii, iar peisajele sunt parca desprinse dintr-un basm norvegian Nori negri, dealuri ascunse intr-o ceata urata, senzatia aceea de calatorie la limita conditiilor suportabile Traseul, chiar daca pentru unii poate parea banal, este unul dintre favoritele mele din judet, chiar daca asfaltul e doar substanta care astupa gropile, urmandu-le conturul cu fidelitate Ori de cate ori trec pe aici, am acelasi sentiment de intoarcere acasa, simt ca intre aceste dealuri exista o energie care imi reda echilibrul sufletesc Casoaia In afara de reteaua aia pe 1800 MHz (nu zic care) telefoanele mobile erau inutile Dar adevarata liniste era cea simtita organic, cu urechile din dotare Lipsea omniprezentul zgomot de fond al orasului, vuietul acela imperceptibil care ne macina celulele nervoase fara sa simtim Lipsea pana si zgomotul verii, al turistilor, al masinilor In momentul de fata, aici ar fi pentru mine concediul perfect, mai ales ca, asa cum spunea TĂťnde, mi-am facut un nou prieten, cam murdar dar foarte jucaus In drumul spre casa ne-am incalzit cu cate o ciorba la un restaurant surprinzator de curat din Siria Urmatoarea iesire cred ca o facem cu snowboarduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 IANUARIE FEBRUARIE - 19-21 februarie 2010 * Eveniment: Bikes on Ice * Locatie: Hunedoara * Organizator: Road Patrol MC Timisoara MARTIE - 5-7 martie 2010 * Eveniment: Intrunirea UCMR * Locatie: Predeal *Organizator: Bull-Bikers APRILIE MAI - 29-2 mai 2010 * Eveniment: * Locatie: * Organizator: - 7-9 mai 2010 * Eveniment: * Locatie: * Organizator: - 21-23 mai 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Homorod * Organizator: Independent Eagles - 28-30 mai 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Cluj * Organizator: Seth RC - 28-30 mai 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Cluj * Organizator: Transilvania Bikers IUNIE - 4-6 iunie 2010 * Eveniment: * Locatie: * Organizator: - 11-13 iunie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Bacau * Organizator: Moldavia Bikers - 11-13 iunie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Catusa (Tinut Secuiesc) * Organizator: - 18-20 iunie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Timisoara * Organizator: Road Patrol - 18-20 iunie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Brasov * Organizator: Bull-Bikers+Kronstadt Bikers - 25-27 iunie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Tg Mures * Organizator: Plum MC IULIE - 2-4 iulie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Targu Secuiesc * Organizator: Free Frogs Riders - 2-4 iulie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Resita * Organizator: Trust MC - 9-11 iulie 2010 * Eveniment: * Locatie: * Organizator: - 16-18 iulie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Gheorghieni * Organizator: Blues Riders - 23-25 iulie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Predeal * Organizator: - 30 iulie-1 august 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Sibiu * Organizator: Crazy Bikes AUGUST - 6-8 august 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Odorheiul Secuiesc * Organizator: Daimler MC - 13-15 august 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Hunedoara * Organizator: Free Bikers - 13-15 august 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Plaiesi * Organizator: - 20-22 august 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Miercurea Ciuc (Frumoasa) * Organizator: - 20-22 august 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Radauti * Organizator: - 27-29 august 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Zalau * Organizator: Meses Moto Club SEPTEMBRIE - 3-5 septembrie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: * Organizator: - 10-12 septembrie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: Cernat Covasna * Organizator: - 18-20 septembrie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: * Organizator: - 25-27 septembrie 2010 * Eveniment: Intrunire moto * Locatie: * Organizator: OCTOMBRIE NOIEMBRIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 si arad,pecica?? nu se mai tine?ca io n-am vazut bagat pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 si arad,pecica??nu se mai tine?ca io n-am vazut bagat pe acolo se mai tine , da aia mai mult ii cocalarime decat intrunire moto plin de manelisti cu scutere care la 3 dimineata iti pusca langa cort si fac drift pe iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) si arad,pecica??nu se mai tine?ca io n-am vazut bagat pe acolo MotoRock-ul e eveniment regional astea is intalnirile oficiale 2010 Mesaj completat si oricum cateva din cate am observat nu is trecute.. Mesaj completat asta e topicul /index.php?showtopic=454251 Editat Decembrie 23, 2009 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 pfai...in sfarsit s-or gandit bine...sa scoata pecica,ca pe an ce trece tot mai aiurea ii intrunirea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 pfai...in sfarsit s-or gandit bine...sa scoata pecica,ca pe an ce trece tot mai aiurea ii intrunirea... de parca noi am mai stiut cum o fost sau nu acolo...la ce rupti am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 de parca noi am mai stiut cum o fost sau nu acolo...la ce rupti am fost rupti sau nerupti...o fost cea mai nashpa intrunire motorrock pecica din toti anii...punct! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 rupti sau nerupti...o fost cea mai nashpa intrunire motorrock pecica din toti anii...punct! sa speram ca la anul o fi diferit Mesaj completat ar fi o idee buna sa ne mutam pe " Mesaje,Vorbe,Discutii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 /index.php?showtopic=465225 care se baga?Pacat de timpul asta,ca ma mananca tare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 /index.php?showtopic=465225 care se baga?Pacat de timpul asta,ca ma mananca tare... Si pe mine ma cam mananca.. dar la ce e afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Si pe mine ma cam mananca.. dar la ce e afara ce e afara ba? ce om , ii mai mult ca perfect afara , la mine caldura e inchisa si geamu deschis larg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 ce e afara ba? ce om , ii mai mult ca perfect afara , la mine caldura e inchisa si geamu deschis larg . Ai noroc ca nu ii vara , ca intrau tzantzarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 /index.php?showtopic=465225 care se baga?Pacat de timpul asta,ca ma mananca tare... merem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate