Lutzifer Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Cucuuun ce faci..? Daca ii vorba de week-u asta 23-24.ian.2010 , CuCunu vine la zapada ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Zona Intim ... Inscrie-te Mesaj completat 1. Kato 2. Alex (Makaveli) 3. Danut 4. Crina 5. Isti (73deauville) 6. EmĂľ 7. Paul 8. Zoli (dr dejavu) 9. Stanu si mamutul laugh.gif 10. Swartelf 11. Ishmael 12. Oana 13. Korben 14. Leeloo 15. Laurentiu 16. Cristina 17. Micutu 18. Luci 19.Black Wolf (Dany) 20. Yesman 21. Alinpapa2000 cu Ada surioara lu' fratele Suzuki ... Alin, cu fetita...? Cucuuun ce faci..? Rookie nehotarat ca de obicei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 lasa ca nu trebe mai mare ca nul golesc promit :lol: hmmm zici tu acumaa da vedem noi Apropo's ca aperitiv-pentru unii sau desert -pentru altii, niste carnati la gratar nu v-ar incanta sfintele papile gustative ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) eu mai raman in lista sau nu ? sa stiu daca sa imi fac alte planuri pe sambata.. Editat Ianuarie 19, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 eu mai raman in lista sau nu ? sa stiu daca sa imi fac alte planuri pe sambata.. eu sa stiu daca vrei sa vii sau nu....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) eu sa stiu daca vrei sa vii sau nu....? eu sa stiu daca is binevenit?eu sa stiu daca mai vrei sa ma vezi sau nu Editat Ianuarie 19, 2010 de paul89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Apropo's ca aperitiv-pentru unii sau desert -pentru altii, niste carnati la gratar nu v-ar incanta sfintele papile gustative ? Doar daca sunt mai picanti decat gulasul, altfel nu are farmec Mesaj completat da Esti sigur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Partea cu muzica - se baga cineva ? calculator ? boxe ? statie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Partea cu muzica - se baga cineva ?calculator ? boxe ? statie ? laptop si CD-uri boxe nu, las pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Doar daca sunt mai picanti decat gulasul, altfel nu are farmecMesaj completat Esti sigur? da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 da sa dea draq sa nu vii.. RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 da Zapada din pix,unde naiba gasesti tu zapada amu? In Poiana poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Distractie Sambata beti o bere si pentru mine si salutatii baietii din HD eu nu vin ca nu vreau sa deranjez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 (editat) Distractie Sambata beti o bere si pentru mine si salutatii baietii din HD eu nu vin ca nu vreau sa deranjez bai,te-ai dilit de tot sau esti Emo mai nou? Nu mai fa scenarii vizavi de persoana ta stupide,nu mai pune intrebari la fel, stupide la care sa raspunzi numai tu.Daca asta e alegerea ta sa fii sanatos tanar si nelinistit ce esti.Ciudata atitudine ai mai nou... Editat Ianuarie 19, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 bai,te-ai dilit de tot sau esti Emo mai nou? Nu mai fa scenarii vizavi de persoana ta stupide,nu mai pune intrebari stupide la care sa raspunzi numai tu.Daca asta e alegerea ta sa fii sanatos tinar si nelinistit ce esti.Ciudata atitudine ai mai nou... nu ii vorba de mine,e vorba de organizatoarea evenimentului care are ceva cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 nu ii vorba de mine,e vorba de organizatoarea evenimentului care are ceva cu mine Eu o sa am...daca nu vii.Iarasi daca nu cureti cartofi,ceapa si ce mai trebuie,iarasi daca nu o sa ai grija de foc,iarasi daca se prinde de fundul catlanului gulasul,iarasi daca nu aduci de baut si tigari...deci mare atentie Paul sunt cu ochii pe tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Eu o sa am...daca nu vii.Iarasi daca nu cureti cartofi,ceapa si ce mai trebuie,iarasi daca nu o sa ai grija de foc,iarasi daca se prinde de fundul catlanului gulasul,iarasi daca nu aduci de baut si tigari...deci mare atentie Paul sunt cu ochii pe tine! daca vin o sa ajung seara...pe la 21:00 pentru ca cum am vrut sa nu mai vin am vorbit cu prietenamea si ma duc cu ea in TM si pe la 21:00 ajung in Arad.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 vad ca o sa fim destui din grupul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 vad ca o sa fim destui din grupul nostru asa si trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 daca vin o sa ajung seara...pe la 21:00 pentru ca cum am vrut sa nu mai vin am vorbit cu prietenamea si ma duc cu ea in TM si pe la 21:00 ajung in Arad.. Poti sa ramai la Tm si sa f...sanatos, in loc sa inveti ptr perimis te plimbi creanga si strici banii degeaba.Gaseste-ti aci una,e mai sigura treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 am vorbit cu prietenamea si ma duc cu ea in TM si pe la 21:00 ajung in Arad.. aha ... deci vii cu ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Poti sa ramai la Tm si sa f...sanatos, in loc sa inveti ptr perimis te plimbi creanga si strici banii degeaba.Gaseste-ti aci una,e mai sigura treaba... ii din Arad doar ca mergem in Tm cu ceva prieteni si noh..oricum cred ca ajung pe la 6 in arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 nu ii vorba de mine,e vorba de organizatoarea evenimentului care are ceva cu mine Copile, hai sa clarificam doua aspecte: 1. Daca ai ceva de impartit cu cineva, nu ne mai plictisi si pe noi, foloseste canale de comunicare private 2. Ma indoiesc ca ar avea cineva ceva cu tine, dar dupa felul in care "evoluezi" s-ar putea sa aiba Esti offtopic chiar si dupa standardele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate