Torra Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 Ceau ... care se risca sa ma ia si pe mine cu el / ea la urmatoarea ieshire ??? din primavara o sa ma alatur voua cu tot cu motor ....pana atunci asfalt uscat ...apropo daca vrea sa ma ia careva cu el / ea datzi pls un PM !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 SALUT FRATII MEI , sunt nou in orasul vostru , nu stau mult dar stau ceva pe aici , nu-l bagati si voi pe un bucurestean in gaska voastra? ...... ma tot dau singur cu motoreta si e cam plictiseala. voi cum faceti ? unde va in talniti de obicei? astept un raspuns daca se poate . salut,ne gasesti pe centru.e o terasa numita notyng hill sau cum dracu s-o scrie. suntem zilnic in zona dupamasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 care e dealu? si unde este nothing hill? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat August 15, 2006 Share Postat August 15, 2006 care e dealu? si unde este nothing hill? e unul s-acelasi local. de la podgoria spre teatru dupa primul semaforla vreo 50m e o terasa[daca nu iei in considerare semafoarele de la podgoria] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 20, 2006 Autor Share Postat August 20, 2006 mi-o zis pepe c-o fost ceva italian ...iar in vladimirescu???....e ceva cu localitatea asta!!! care e dealu? si unde este nothing hill? ...este o terasa faina si unde suntem bine primiti pe centru la citiva metrii de la intersectia cu drumul ce duce spre piata mica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 duminica pe unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 6, 2006 Autor Share Postat Septembrie 6, 2006 ...in weekend-ul asta,9-10 septembrie as vrea sa merg la cincis la vreo cabana pe acolo!!!...simbata plecarea dupa ora 13(pina atunci sunt la lucru) si inapoi duminica!!!.....e fain de mers la o betivaneala scurta asa de pe o zi pe alta....cine mai vine??....anuntati-va cit mai repede ca sa pot vorbi de cazare!!!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 ...in weekend-ul asta,9-10 septembrie as vrea sa merg la cincis la vreo cabana pe acolo!!!...simbata plecarea dupa ora 13(pina atunci sunt la lucru) si inapoi duminica!!!.....e fain de mers la o betivaneala scurta asa de pe o zi pe alta....cine mai vine??....anuntati-va cit mai repede ca sa pot vorbi de cazare!!!.... termina cu tentatiile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 termina cu tentatiile astea "viitorul"suna bine; ar fi super;eu sunt pentru!! Intrebare: cu "ele(fetele)"sau doar noi,de noi ??? asta ca sa vedem cum rezolvam cu fisele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 termina cu tentatiile astea tentatie....tentatie.....da suna bine ........... mai ales daca si ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 ...in weekend-ul asta,9-10 septembrie as vrea sa merg la cincis la vreo cabana pe acolo!!!...simbata plecarea dupa ora 13(pina atunci sunt la lucru) si inapoi duminica!!!.....e fain de mers la o betivaneala scurta asa de pe o zi pe alta....cine mai vine??....anuntati-va cit mai repede ca sa pot vorbi de cazare!!!.... GIV-ule lasa Cincis-ul pe iarna ca o sa fie ca anu trecut!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 7, 2006 Autor Share Postat Septembrie 7, 2006 "viitorul"suna bine; ar fi super;eu sunt pentru!! Intrebare: cu "ele(fetele)"sau doar noi,de noi ??? asta ca sa vedem cum rezolvam cu fisele... cu sau fara fete,nu conteaza!...pe cine il incurca sa o lase acasa,cine nu....... tentatie....tentatie.....da suna bine ........... mai ales daca si ploua ...tu ce faci,vii?...plecarea simbata dupa ora 13:00.... GIV-ule lasa Cincis-ul pe iarna ca o sa fie ca anu trecut!! ...ohooo,pina la iarna trrebuie sa cunosc locurile mai bine!!!...sunt convins ca iar ne vom veseli acolo la iarna dar pina atunci mai este si o plimbarica cu boilerele nu strica !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 ...deci....eu,cristi(spy) si florin hotopan suntem anuntati la excursia de simbata!!!!...nu mai vrea nimeni?....sunt casute de 2,3,4 persoane(libere)....150.000 de persoana!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 ...deci....eu,cristi(spy) si florin hotopan suntem anuntati la excursia de simbata!!!!...nu mai vrea nimeni?....sunt casute de 2,3,4 persoane(libere)....150.000 de persoana!!! sapt viitoare e intalnire la cluj;aseara la "deal"toata lumea a subscris sa mergem la cluj; hai sa amanam iesirea la cincis(se anunta si ploaie la meteo),si mergem la cj in 15-17; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 9, 2006 Autor Share Postat Septembrie 9, 2006 sapt viitoare e intalnire la cluj;aseara la "deal"toata lumea a subscris sa mergem la cluj; hai sa amanam iesirea la cincis(se anunta si ploaie la meteo),si mergem la cj in 15-17; ...eu plec anyway!!...la 13:30/40 am plecat!i-mi pare rau de cei care nu vin!!!!...acolo ma intilnesc cu baietii din hunedoara...mamaaaaa ce chef va fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 (editat) ...eu plec anyway!!...la 13:30/40 am plecat!i-mi pare rau de cei care nu vin!!!!...acolo ma intilnesc cu baietii din hunedoara...mamaaaaa ce chef va fi... Drum bun si distractie placuta !!! As venii si eu ca un caine dar din pacate stau rau cu fisele. Si la propriu si la figurat Editat Septembrie 9, 2006 de akkimo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 ...eu plec anyway!!...la 13:30/40 am plecat!i-mi pare rau de cei care nu vin!!!!...acolo ma intilnesc cu baietii din hunedoara...mamaaaaa ce chef va fi... no,cum a fost??? ceva poze??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 14, 2006 Autor Share Postat Septembrie 14, 2006 no,cum a fost??? ceva poze??? ...nu va spun!! ...va las sa suferiti de curiozitate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 ...nu va spun!! ...va las sa suferiti de curiozitate!!! nu si cei care stiu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 15, 2006 Autor Share Postat Septembrie 15, 2006 nu si cei care stiu...... ...tu sa taci!!....tradatorule!!!.....ai venit pina acolo ca sa pleci juma de ora mai tirziu inapoi!!!...nici macar tu nu stii ce ai pierdut... .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spy Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 nu si cei care stiu...... cornel,ne ajuti tu cu ceva "informatii"??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 ...tu sa taci!!....tradatorule!!!.....ai venit pina acolo ca sa pleci juma de ora mai tirziu inapoi!!!...nici macar tu nu stii ce ai pierdut... .. n-am pierdut nimic, din contra am avut de ce s-a vin inapoi....... ..... la fel cum ai avut si tu de ce s-a ramai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 18, 2006 Autor Share Postat Septembrie 18, 2006 n-am pierdut nimic, din contra am avut de ce s-a vin inapoi....... ..... la fel cum ai avut si tu de ce s-a ramai... ....dar puteai ramine linistit pt ca eu ti-am spus ca nu pt aia am mers acolo!!!...pe gagica aia o pot aduce si acasa daca as vrea ceva cu ea!!!...am mers acolo pt o betivaneala scurta si pt drumul facut cu motorul!!!...in sfirsit aveam chef de o bauta ca asa rar se intimpla si cind colo ma trezesc singur ca prietenii mei de nadejde se iau si pleaca de frica!!! .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Septembrie 18, 2006 Share Postat Septembrie 18, 2006 ....dar puteai ramine linistit pt ca eu ti-am spus ca nu pt aia am mers acolo!!!...pe gagica aia o pot aduce si acasa daca as vrea ceva cu ea!!!...am mers acolo pt o betivaneala scurta si pt drumul facut cu motorul!!!...in sfirsit aveam chef de o bauta ca asa rar se intimpla si cind colo ma trezesc singur ca prietenii mei de nadejde se iau si pleaca de frica!!! .... de frica cui au plecat prietenii de nadejde acasa ???? doar nu de frica gagicilor?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Septembrie 19, 2006 Autor Share Postat Septembrie 19, 2006 de frica cui au plecat prietenii de nadejde acasa ???? doar nu de frica gagicilor?????? ...io de unde sa stiu de ce au plecat ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate