s-kidu' Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 cat costa?(cu tot cu roata si sistem de franare pe disc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maniax Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 Ia-ti gandul, te costa mai mult decat motorul!!! (sist. franare 70-70$, janta fata cu disc turnata aprox 80$ plus furxca care nu se prea gaseste). Cea mai buna solutie ar fi o fata completa de la alt motor (de ktm era cu furca, janta cauciuc sist de franare cu 90euro la o intalnire) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Ianuarie 19, 2004 Share Postat Ianuarie 19, 2004 De MZ ETZ furca completa, cu roata, disk de frana, comanda+pompa de frana+ etrier, le cumperi cu 50-60 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 19, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2004 multam bajeti! da' oricum imi iau gandul de la ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bloom Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 Kidule vb cu Tecu ca avea in IJ de ala sport deluxe poate-l combini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Februarie 4, 2004 Share Postat Februarie 4, 2004 pai la 50-60 de aia,cumpar io...care ai frate?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 4, 2004 Autor Share Postat Februarie 4, 2004 multam mult da' nu dau de el pt ca e acasa cine esti? (fara suparare ca te intreb) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 cine esti? (fara suparare ca te intreb) asta ma intrebam si eu...oricum cred ca esti in acelasi perimetru cu mine si mekla asta de skidu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Februarie 5, 2004 Share Postat Februarie 5, 2004 bai,vreau si io,nu auziti?!de etz,cu tot ce trebe,la 60 de kakati de-aia...care ma combina?treieratoare?si alte utilaje folositoare omului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bloom Postat Februarie 11, 2004 Share Postat Februarie 11, 2004 Kidule, eu is garcia cu cz-ul din 6... ala cu care ai baut toata toamna Tecu al mare vine azi sau maine la Iasi iar pe ala mik n-ai cum sa nu-l gasejti ca pentru vreo 3 luni nu mai iese din camera(a sarit peste o mashina). Sergiu... nu cred ca ne cunoajtem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 a avut accident? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bloom Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Nu, a sarit peste o dacie parcata. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 12, 2004 Share Postat Februarie 12, 2004 Kidule, eu is garcia cu cz-ul din 6Sergiu... nu cred ca ne cunoajtem. cred si eu..ca in 6 nu stau decat cei de la electronica , iar eu nu sunt la electronica decat de 5 ani...si cu motoru prin tudor nu ma dau decat de catziva ani apropo...insanatosire grabnica lui stefan...iar daca va intalnitzi cu radu sa ii zicetzi sa treaca pe la mine ca am vb cu un omuletz sa aducem piese de la moldoveni bai kidule cand vii sa itzi fac asigurarea RCA?...sau de viata, ca uite ce o patzit stefan apropo......ce cz o fost in t6....???? zau ca nu am vazut vreodata asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 n-a mai venit cu czu in Tudor ca iam dat io in goarna pana i-am rupt lantzu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bloom Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Sergiu: cz-ul o sa vina la primavara ca n-a fo pana akuma. BTW, nu-s la ETC. Bogdanel: daca te trezeshti pe supermotocicleta de viteza... cred ca te-a inselat aspectul:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 21, 2004 Autor Share Postat Februarie 21, 2004 ha ha ha ! cumperi jup-ul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Kidule vad ca te agiti tare de tot!! cand vi in iasi cu motoru? ma gasesti in 10 la 210 sa bem o bere ... glumeam ma...mai luam legatura pe messenger.. Ba tare rau imi pare ca nu pot sa fiu si io la prima intalnire de la Iasi, draci cand am fost acolo nu s-a facut nimic... respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Februarie 25, 2004 Share Postat Februarie 25, 2004 Apropos Kidule vezi cand m-am iscris pe site? 23 august 03 -- mare comunist mai sunt si io mai stateam 2 zile pana pe 25 si beam mai multe beri impreuna online... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Februarie 29, 2004 Autor Share Postat Februarie 29, 2004 asa-i sefule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate