trilapis Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 salut voiam sa stiu si eu daca importa cineva in romania jante enduro (materiale usoare, culori altele decat cromate etc). daca da, cine? sau stiti vreun site pe care se pot comanda? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 salut voiam sa stiu si eu daca importa cineva in romania jante enduro (materiale usoare, culori altele decat cromate etc). daca da, cine? sau stiti vreun site pe care se pot comanda? mersi Poti lua Excel negre de curse. Insa poti sa ai surpriza sa te coste jantele cat juma de motocicleta De ce vrei sa le schimbi pe ale tale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 ce ai ma cu omul?din janta de carbon se castiga 4-9 cai la roata din spate.la aia din fata nu mai zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 voiam sa stiu si eu daca importa cineva in romania jante enduro Stiu ca in cataloagele KTM Power Parts sunt jante Excel, deci presupun ca cei de la KTM Romania le pot aduce. Vezi aici: http://www.ktm.com/shop/list_items.asp?id_...Groups=28&mode= Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 8, 2006 Share Postat Martie 8, 2006 ce ai ma cu omul?din janta de carbon se castiga 4-9 cai la roata din spate.la aia din fata nu mai zic. Vreau si eu, doua bucati din alea de 9 cai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 pt DR avem numai ghidoane incalzite, 3,5 cai / bucata.jantele de 9 cai numai pe comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilapis Postat Martie 9, 2006 Autor Share Postat Martie 9, 2006 pt DR avem numai ghidoane incalzite, 3,5 cai / bucata.jantele de 9 cai numai pe comanda. si cat costa jantele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 si cat costa jantele? vezi ca sunt f scumpe la Soso. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Mai poti incerca si pe ebay. Eu mi-am luat excel-uri takasago negre din sua, cu tot cu butuci, disc de frana etc la 130 usd bucata Depinde cum gasesti oferta. Transportu mai e fo 60 usd/roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Mai poti incerca si pe ebay. Eu mi-am luat excel-uri takasago negre din sua, cu tot cu butuci, disc de frana etc la 130 usd bucata Depinde cum gasesti oferta. Transportu mai e fo 60 usd/roata. Se poate plati si din Romania? Eu am incercat sa platesc cu Pay Pal dar aia nu stiu de Romania... Cum ai facut cu vama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Se poate plati si din Romania? Eu am incercat sa platesc cu Pay Pal dar aia nu stiu de Romania... Cum ai facut cu vama? De obicei cei care iau de pe eBay au pe cineva dincolo si tranzactia se face in contul respectivului. Nu cred ca e posibil direct din Romania. Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 Se poate plati si din Romania? Eu am incercat sa platesc cu Pay Pal dar aia nu stiu de Romania... Cum ai facut cu vama? Pay pal nu merge din romania asa ca nu te chinui. Cauta vanzatori care accepta si money order si trimit worldwide. Ii trimiti ori cu western union, ori cu transfer bancar, sau daca tii musai sa faci economie ii bagi intr-un plic si ii trimiti asa. Daca vanzatorul accepta si ai un card valabil, si www.moneybookers.com merge. Sau unii vanzatori au un check-out separat de ebay unde accepta ei direct carti de credit. La vama eu am scapat lejer ... nu aveau in catalog produse de moto si au decis sa nu se mai complice Oricum, in cel mai rau caz platesti 30% taxe vamale + 19 % tva si tot iesi mult mai ieftin decat in .ro . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 Va multumesc pt informatii. De pe ebay n-am mai cumparat insa am reusit sa cumpar de la americani de pe un site de piese si n-am avut nici o problema, a venit cam in 7-10 zile. La vama insa mi-a zis ca e singura data cind scap netaxat (avem filtre si un kit de tuning carbrator). Daca platesti taxele nu cred ca scapi mai ieftin, acum depinde si ce si cit cumperi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate