bogdan! Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Sper sa va placa http://www.bogdaniordache.com/bucuresti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) Excelenta idee, iar melodia e perfecta. Sunt lucruri printre care traim, dar eu una am incetat de mult sa le mai vad...trec si pur si simplu, nu mai pot baga in seama multe lucruri de kko din micul Paris... Editat Iunie 16, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Fain, fain de tot! Astept o continuare de orice fel cu orice peisaj. Are potential ideea, iar performanta ta e demna de toata lauda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) melodia e perfecta. O fi ea reprezentativa pentru Bucuresti , da eu sincer nu am putut sa ma uit mai mult de 30 sec din Slide ( am sa incerc fara sunet ) A supravietuit " omu " care canta melodia? Se vaita rau de tot , o fi fost pe moarte ! Primele poze ce le-am vazut cu un apus frumos de soare , is chiar faine ! Pacata de melodia aia oribila ce strica tot ! Editat Iunie 16, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 (editat) Sigur, Lutzifer, gusturile nu se discuta, insa eu unul, cel putin, am invatat sa apreciez muzica adevarata tiganeasca. Ma ajuta si faptul ca ascult tot felul de trupe obscure, tot felul de genuri care de care mai ciudate. Iar muzica tiganeasca traditionala suna de cele mai multe ori foarte bine, simpla cum e ea sau in diverse combinatii, gen Gogol Bordello, Goran Bregovic sau Zdob si Zdub. Si pe slide-ul ala da extrem de bine. Ca idee, manelele sunt, intr-adevar, inspirate din cultura tiganeasca, insa n-au nici in clin, nici in maneca cu ceea ce inseamna traditiile gipsy. Editat Iunie 16, 2009 de uzunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iunie 16, 2009 Autor Share Postat Iunie 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Sigur, Lutzifer, gusturile nu se discuta, insa eu unul, cel putin, am invatat sa apreciez muzica adevarata tiganeasca. Ma ajuta si faptul ca ascult tot felul de trupe obscure, tot felul de genuri care de care mai ciudate. Iar muzica tiganeasca traditionala suna de cele mai multe ori foarte bine, simpla cum e ea sau in diverse combinatii, gen Gogol Bordello, Goran Bregovic sau Zdob si Zdub. Si pe slide-ul ala da extrem de bine. Ca idee, manelele sunt, intr-adevar, inspirate din cultura tiganeasca, insa n-au nici in clin, nici in maneca cu ceea ce inseamna traditiile gipsy. Nu o luati in nume de rau , mi-am spus doar parerea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) Foarte buna idea,si melodia care se potriveste foarte bine cu imaginile,FELICITARI. Editat Iunie 17, 2009 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 de ce s-ar potrivi o muzichie tzaganeasca fie ea si traditionala pe un fundal cu imagini din bucuresti ?!?! singura alaturare o pot face, eu, doar din cauza cuvintelor, care par intr-o oarecare limba romana, e cumva Capurica din Clejani, el are sau avea texte d-astea spre erotic "alelelelei viorea, lasa-ma sa pui mana, la tzatzica din stanga ... , sa iau sfarcu' tzatzi-n gura sa-l trosnesc ca p-o aluna ..." ? nu cred ca a ajuns o shatra Bucurestiul, inca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norsemann Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) O fi ea reprezentativa pentru Bucuresti , da eu sincer nu am putut sa ma uit mai mult de 30 sec din Slide ( am sa incerc fara sunet ) A supravietuit " omu " care canta melodia? Se vaita rau de tot , o fi fost pe moarte ! Primele poze ce le-am vazut cu un apus frumos de soare , is chiar faine ! Pacata de melodia aia oribila ce strica tot ! Ai pus punctul pe "I" Lutzifer...bravo, haioasa postare... Adevaru e ca daca ai fi stat in "Bucicuresti"...ai fi inteles dedesubturile si intelesurile profunde ale alaturarii melodiei cu imaginile alea...crede-ma pentru cineva care a stat akolo 4 ani...i se pare perfecta alaturarea, si nu ma refer la unu care a privit de sus de dinkolo d egeamu unui Mertzan...ci ca simplu student... A, ai apropo, "manelele" NU "ie" muzica...bre...lasa-ti-ma cu "se trag din muzica tiganeasca traditionala"...MANEAUA e POLUARE FONICA... Editat Iunie 17, 2009 de Norsemann Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Foarte faine fotografiile ! Cum le ai facut pe cele in mers si cu ce aparat ? Arata prea bine ca sa fie facute cu vreo point&shoot camera ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 A, ai apropo, "manelele" NU "ie" muzica...bre...lasa-ti-ma cu "se trag din muzica tiganeasca traditionala"...MANEAUA e POLUARE FONICA... Cu riscul de a naste o polemica pe threadul omului, nu a afirmat nimeni ca manelele ar fi muzica, insa incercam sa explic faptul ca trebuie facuta o distinctie clara intre acestea si traditiile tiganesti impreuna cu muzica lor. Am avut curiozitatea de a le studia putin pe cont propriu si mi s-au parut fascinante, cu atat mai mult cu cat transmisia lor s-a facut tot timpul pe cale orala in conditii din cele mai vitrege, tiganii neavand scriere. Cat despre cum a facut Bogdanel pozele, o sa-l las sa povesteasca singurel cat de "cocalar" s-a comportat el in trafic deoarece eu eram pe jos de ras cand l-am auzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iunie 17, 2009 Autor Share Postat Iunie 17, 2009 Fiecare interpreteaza cum vrea muzica din fundal dar asta e atmosfera pe care am simtit-o cand am dat tura am folosit un D50 cu 50mm/f1.8 si 18-55mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat Iunie 17, 2009 Autor Share Postat Iunie 17, 2009 aaaa, sa povestesc. Aveam doua variante: ori mergeam ca pasager pe mobra cuiva (dar in situatia asta scadea punctajul la capitolul spontaneitate) ori luam aparatul de gat, decalnsam din mers fara sa ma uit. Asa ca am ales ultima varianta... In trafic, la stop, in viraje, cand incetineam tot timpul trageam cadre dar nu m-a claxonat nimeni pentru ca de ceva timp mi-am tras lumini de avarie pe motocicleta asa ca am pus-o in functiune in locurile in care se aglomera treaba, chiar si in intersectii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_florin Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Destul de riscant stilul acesta de a fotografia pe strazile din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Bogdane excelente poze...cat despre muzica... sunt perfect pe aceeasi lungime de unda cu tine: Se potriveste perfect. Departe de mine gandul de a denigra Bucurestiul in sine. Am o problema doar cu unii dintre oamenii ce locuiesc in el... insa sa nu divagam de la topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Foarte misto, si muzica potrivita... Data viitoare baga un Vivaldi, sa-i multumesti si pe ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Bine potrivita treaba. Muzica ii da starea tanguicioasa a Bucurestiului/bucuresteanului, taman potrivit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fregogo Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 Am si eu ceva imagini. http://www.youtube.com/watch?v=bdVR-MqL2d8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 (editat) Am si eu ceva imagini. http://www.youtube.com/watch?v=bdVR-MqL2d8 Cam aglomerata treaba pe acolo Super faza la min 6:00 cum ii clacsonezi pe saracii oameni pe trecerea de pietoni PS: Imi plac melodiile de fond Editat Iunie 25, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fotok Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Da, se discuta mult te coloana sonora din videoclip. Imaginile arata realitatea , un Bucuresti in care intotdeauna ma duc fara chef. Noi intelegem dedesubturile melodiei combinate cu melodia, dar daca un strain se uita la acest videoclip .... imegiat trage o concluzie: Romania= gipsy country. Si ar fi pacat. Totusi e tara noastra, buna sau rea cu probleme ei...dar a noastra:) PS: imi plac mult de tot fotografiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Super faza la min 6:00 cum ii clacsonezi pe saracii oameni pe trecerea de pietoni Aia treceau pe rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Aia treceau pe rosu. Trebuiau calcati atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate