Ancalagon Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 La motoarele mici si multe din cele in doi timpi biela/bielele e/sunt ansamblata/e din fabricatie cu vilbrochenul - chestia asta se numeste ambielaj, adica ansamblul biele-vilbrochen. Scuza-mi incoerenta, the beer rules... in my head. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_op Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 io am auzit ca vor fi radiate automat autovehiculele cu numere vechi...dar nu stiu o data limita. Eu am auzit ca vor fi radiate automat incepand cu data de 1 aprilie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 nu te surmena, daca ai carte de identitate nu vei avea probleme cu actele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
new biker Postat Martie 29, 2006 Autor Share Postat Martie 29, 2006 da ajunge! tu esti sigur ca e jupiter? adica jupiter e in 2 cilindri, ij 56 si planeta sunt intr-unul singur! si... jupi nu prea se preteaza la atas! De ce nu se preteaza la mersul cu atas?Pe un site scria ca e mai bun decat IJ-ul Planeta fabricat la vremea respectiva pt. ca ar fi copiat dupa motocicletele Adler.Si apropo de mersul cu atas.E mai usor sa inveti sa mergi pe motocicleta cu atas sau solo?Am permisul de 2 ani dar nu am mers deloc cu motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 planeta e mai bun pt. atas, mai fiabil, si are mai mult cuplu! se preteaza mai bine! jupi e pt. alergat si n-are la fel de mult cuplu! eu zic ca e mult mai usor sa inveti fara atas! p.s. planeta a fost copiata dupa DKW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 Asa si Jupiter se vrea o copie a Adlerului. Ca sa inveti sa mergi cu atas, iti ia o ora. Dar nu vei merge perfect, va trebui sa ai grija in curbe, sa tii bine directiza la franari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate