Auxois350 Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 (editat) O intrebare ar fi, de unde se pot procura piese pt. Jawa 350 TS in orasul Iasi? inafara de magazinul Universal Motovelo, ca acolo is numai incompetente. Procedura este urmatoarea: -Il intreaba rus cat costa piesele de care ai nevoie. -Rusul se duce de unde naiba le aduce si peste o sapt vine cu o lista de preturi. -Platesti un acont, si abia peste o saptamana ii comunica rusului sa aduca piesele -Si peste inca o saptamana iti aduce piesele! Asta cica e procedura care ar trebui sa o respecte......dar deocamdata eu stau de 2 saptamani la primul punct. Si azi imi mai da o incompetenta de acolo o duma de genul......Vom aduce numai piese second hand, ca Jawa 350 TS nu se mai fabrica de 10 ani.(Faza demna de Cronica carcotasilor) M-am saturat de atatia neavizati in domeniul asta. pe care nu-i intereseaza ca cineva are nevoie de niste lucruri. Decat sa tina asemenea spatiu comercial pentru niste biciclete care se gasesc in orice bazar si in rest pentru nimic altceva, mai bine ar face altceva acolo! daca nu, in ce alte orase din apropierea Piatra-Neamtului se mai gasesc piese de Jawa? Editat Martie 10, 2006 de Auxois350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 Ax demaror de voskhod....... Un prieten de-al meu a cumparat de la MotoVelo, in localitatea mai sus mentionata axul de la demaror. In mai putin de o saptamana de utilizare, acesta s-a torsionat, s-a facut spiral, iar nervurile s-au sters se parca erau trasate cu acul pe sapun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 O intrebare ar fi, de unde se pot procura piese pt. Jawa 350 TS in orasul Iasi? inafara de magazinul Universal Motovelo, ca acolo is numai incompetente. Procedura este urmatoarea: -Il intreaba rus cat costa piesele de care ai nevoie. -Rusul se duce de unde naiba le aduce si peste o sapt vine cu o lista de preturi. -Platesti un acont, si abia peste o saptamana ii comunica rusului sa aduca piesele -Si peste inca o saptamana iti aduce piesele! Asta cica e procedura care ar trebui sa o respecte......dar deocamdata eu stau de 2 saptamani la primul punct. Si azi imi mai da o incompetenta de acolo o duma de genul......Vom aduce numai piese second hand, ca Jawa 350 TS nu se mai fabrica de 10 ani.(Faza demna de Cronica carcotasilor) M-am saturat de atatia neavizati in domeniul asta. pe care nu-i intereseaza ca cineva are nevoie de niste lucruri. Decat sa tina asemenea spatiu comercial pentru niste biciclete care se gasesc in orice bazar si in rest pentru nimic altceva, mai bine ar face altceva acolo! daca nu, in ce alte orase din apropierea Piatra-Neamtului se mai gasesc piese de Jawa? piese se gasesc la Suceava, imi spui ce-ti trebuie si iti fac rost de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 @biker 1977: zi-mi si mie te rog un pret la setul motor complet de jawa (cilindri, pistoane, segmenti, bolturi si colivii (daca gasesti numai role nu-mi spune si de ele ca ma enerveaza la culme rolele)) si un pret pentru ambielaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Martie 12, 2006 Autor Share Postat Martie 12, 2006 Subscriu la ce a scris Stresatul. Aceleasi lucruri ma intereseaza si pe mine, in plus un ambreiaj complet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 mag motovelo iasi au piese facute de cooperativa sau acasa de rus ff putine ihs originale doar daca esti tu si te uitila ele vezi calitatea altfel prin posta risti sa iei fier vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 Ideea este ca ma duc personal sa le iau.........dar nu stiu unde sa ma duc. Vreau si eu niste piese mai de bun simt! Apropo, Oresste......da-mi o idee referitoare la Nipru.....din ce se pot face ghidurile la supape...ca pana la Brasov mi-a ars 1 litru de ulei! dau 10 beri la fest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) @biker 1977: zi-mi si mie te rog un pret la setul motor complet de jawa (cilindri, pistoane, segmenti, bolturi si colivii (daca gasesti numai role nu-mi spune si de ele ca ma enerveaza la culme rolele)) si un pret pentru ambielaj! 3 milioane am dat eu anu' trecut. Dar piese de la reprezentanta facute la mama lor (made in ČeskĂŠ republice), NU rusesti office@jawa.ro Editat Martie 15, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 nu mai e reprezentanta aia ca aia a fost primul loc unde am cautat! la fel am zis si io, macar sa le iau originale! da' n-a fost sa fie! (((( multumesc pt. gest oricum :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 Asa arata acum axul demaror cumparat de la MotoVelo al prietenului meu cu Vosckhodul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 nu mai e reprezentanta aia ca aia a fost primul loc unde am cautat! la fel am zis si io, macar sa le iau originale! da' n-a fost sa fie! (((( multumesc pt. gest oricum am dat eu un mail acum vreo luna la office@jawa.ro si mi-a raspuns! cica exista, dar zice ca nu mai aduc piese pt motociclete asa vechi (1990-1992) dar magazinul nu mai e unde era inainte (pe Hristo Botev in Bucuresti) si nu mi-a zis unde sunt acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 pai piesele sunt aceleasi ca si la motorul vechi! pistoane, cilindri, carb, ambielaj... bine ca mi-ai spus! acum le dau si eu un mail! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Pai asa stiam si eu… Da-le un mail succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 multzam! le-am dat, sa vad in cat timp raspund! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 mie mi-a raspuns dupa vreo 10 zile, ca era plecat da' pana la urma o sa raspunda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 nu mai e reprezentanta aia ca aia a fost primul loc unde am cautat! la fel am zis si io, macar sa le iau originale! da' n-a fost sa fie! (((( multumesc pt. gest oricum Pentru putin! Io le-am trimis de sarbatori un "la multi ani!' si mi-au raspuns. Daca mai gasesc ultimul mail de la ei postez aici adresa din semnatura. Edit: Am gasit mail-ul dar nu are semantura cu adresa. Oricum poate la voi merge http://www.jawa.ro . La mine ci' nu merge pt ca ca-i conexiune Astral... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 jawa.ro nu merge nici la mine de mult timp si sunt pe rds... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 nici la mine... tot erdeesh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcadia Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 La mine merge siteul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 merge si la mine acum inainte bagam www.jawa.ro si nu intra dar am bagat http://www.jawa.ro si a mers oricum uite si telefoane de contact: 021 212 21 33 0722 229 515 0722 287 996 office@jawa.ro succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clickerfux Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 salve! sunt nou p forum,da' nu-i bai. situl merge numa' bine,insa au probleme cu aprovizionarea,am dat ceva telefoane si nu prea mai aduc piese,nush c s intampla...mi-ar fi trebuit si mie ceva-ceva...by the way,are cineva idee de unde pot lua si eu un piston,doua de jawa-cz de 125 veche?... tot kitul=piston,bolt,colivie,etc...much obliged for quick answers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 dar am bagat http://www.jawa.ro si a mers Mda merge cu http:// MULTZAM Horia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 da' oricum e ceva ciudat cu firma asta inainte erau ditamai showroomul, acum nu mai au adresa (n-a vrut sa-mi spuna unde sunt, cred ca nu mai au showroom) pacat, ca daca intr-adevar aduc piese cehesti bune, e o chestie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clickerfux Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 hm...c dreaq,nu mai gasim si noipiese k lumea in toata tara asta? azi am vb. cu unu' din bucuresti,cica aia aduc piese,banii inainte k la c...e,mdam,ce sa mai cred k trebuie sa ma orientez la alt manz...mai noutz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Martie 26, 2006 Autor Share Postat Martie 26, 2006 Pt JAwa de 125....cam slabe sperante..........doar dak gasesti niste segmenti bruti, ii mai scurtezi, si ii aranjezi tu la pila.......piston se poate turna. Nush unde....dar dak postezi un topic s-ar putea sa te ajute, pt ca sunt multi care au recurs la astfel de metode. Cilindru se poate face din tub de sonda (tub de extractie)....gasesti cat vrei in zonele de extractie a petrolului (Onesti, Moinesti samd) insa trebuie sa gasesti se meseriasul sa-ti faca ferestrele. Eu am avut pe un IJ Festival cilindrul facut din tub de sonda. Este mult mai rezistent decat aliajul din care e el original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate