Florin Daniel Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 O tura mica la dus pe cheia si intoarcerea pe Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto-Mania Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Foarte frumoase pozele si mai ales peisajele.Traseul pe care l-ati ales este foarte frumos.Motoarele imi plac foarte mult. .Iti doresc cat mai multe ture de genul acesta. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Si de la mine cateva poze: Florine, ai vazut unde n-am gasit sa facem si noi poze.....ai vazut ce scrie pe piatra aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 20, 2009 Autor Share Postat Iunie 20, 2009 Foarte frumoase pozele si mai ales peisajele.Traseul pe care l-ati ales este foarte frumos.Motoarele imi plac foarte mult. .Iti doresc cat mai multe ture de genul acesta. Toate cele bune! Multumesc la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 acelasi traseul l-am facut si noi, doar ca duminica 21 iunie initial am vorbit 2, ne-am adunat 10 dimineata, au mai venit 2 la Ploiesti, ne-a insotit o bucata de drum un al 13lea, ne-am intors 6 iaca si pozele noastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 Frumos, dar paturica aia pe sa face totul !!! noi nu am venit pe buzau, am facut dreapta inainte de buzau cu 18 km si am iesit inapoi in peco la valeni. un drup perfect pentru motoarele voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 tot pe acolo si noi paturica aia o luase pt stat la umbra pe iarba, dar au folosit-o la altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 F misto tura si ieftinuta d.p.d.v al costurilor. Mai nasol cu unii sateni care au prostu' obicei sa arunce cu pietre( copii de tigani) in motociclete. De cheia n-am fost f impresionat,in schimb siriul a fost de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 acelasi traseul l-am facut si noi, doar ca duminica 21 iunieinitial am vorbit 2, ne-am adunat 10 dimineata, au mai venit 2 la Ploiesti, ne-a insotit o bucata de drum un al 13lea, ne-am intors 6 iaca si pozele noastre Eu am fost al 13-lea! ( KLE-ul visiniu ) Frumos traseu, frumos grup, frumoase motociclete. Multumesc pentru poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Eu am fost al 13-lea! ( KLE-ul visiniu ) Frumos traseu, frumos grup, frumoase motociclete. Multumesc pentru poze. Ce fata ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate