zeratu Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Cobra te iubim ...si ca tine vrem sa fim... inca un vot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 Si totusi unde e poll-ul???...unde se voteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 24, 2006 Autor Share Postat Mai 24, 2006 vote for me , cresc salariile,pensiile si legalizez prostitutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 votez pletos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 eu v-am citit cu interes dar nu gasesc menirea topicului. Daca ma luminati si pe mine, va votez si eu. Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikergirl_toxic Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 votez si io pt cobra...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 votez si io pt cobra...) tu n`ai drept de vot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 votez si io pt cobra...) roxy..nu ai voie sa votezi..trebuie sa ai motor sa poti sa votezi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 28, 2006 Autor Share Postat Iunie 28, 2006 roxy..nu ai voie sa votezi..trebuie sa ai motor sa poti sa votezi ) sau...stie ea ce trebuie sa faca cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EsTeTicu Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Si eu si eu, Cobra Rulez La cate cazaturi a luat e numai bun de moderator aici.. No joke Off topic: la ce ar mai folosi pool-ul daca numai CobraArt a fost nominalizat? ) so.. Admin sa-si faca treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 mah da e inb teste d 300 d ni..nu mai baga astia odata un admin...BAAAAAh..hai azi bagati un adimn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 mah da e inb teste d 300 d ni..nu mai baga astia odata un admin...BAAAAAh..hai azi bagati un adimn mah da e in teste de 300 de ani ..nu mai baga astia odata un admin....BAAAAh..hai azi ..bagati un admin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Si eu si eu, Cobra Rulez La cate cazaturi a luat e numai bun de moderator aici.. No joke Off topic: la ce ar mai folosi pool-ul daca numai CobraArt a fost nominalizat? ) so.. Admin sa-si faca treaba Am luat si eu 3 cazaturi mari si late si nici una grava Care e trb cu mine pe aici... nu vedeti ca nimeni nu se ocupa de partea asta a forumului? O mizerie de nedescris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EsTeTicu Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Am luat si eu 3 cazaturi mari si late si nici una grava Care e trb cu mine pe aici... nu vedeti ca nimeni nu se ocupa de partea asta a forumului? O mizerie de nedescris Eh, glumeam si eu Poate un PM la Admin sau o postare pe la sectiunea Administrare Forum sau ceva de genu ar rezolva problema.. Cum se spune.. Romania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 2, 2006 Autor Share Postat Iulie 2, 2006 ba da` ce probleme aveti si voi...sectiunea este administrata de Admin si de SuperModeratori si ajunge...things are going just fine...se mai gaseste cate un destept care scrie pe toate topicurile ca el vrea toba ptr rs si ca arata mai bine rs`u la plaja decat cbr`u...sau altii care`si dau cu parerea nestiind nici unde este ambreiaju..da` in rest totu merge bine...fiecare padure are uscaciunile ei...se elimina prin...selectie naturala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 ba da` ce probleme aveti si voi...sectiunea este administrata de Admin si de SuperModeratori si ajunge...things are going just fine...se mai gaseste cate un destept care scrie pe toate topicurile ca el vrea toba ptr rs si ca arata mai bine rs`u la plaja decat cbr`u...sau altii care`si dau cu parerea nestiind nici unde este ambreiaju..da` in rest totu merge bine...fiecare padure are uscaciunile ei...se elimina prin...selectie naturala SHUT UP! ca poate nu a vazut topicul asta si intra si posteaza cu toba lui cu 2 iesiri SI AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate