Lutzifer Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 Uite si o viziune mai tare a cheilor Oltetului.Da' tre' sa fie intr-o perioada calda,ca mergi prin Oltet . Fain de tot Pare tare interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Foarte folositoare pozele & descrierile. Apreciez! Are cineva detalii despre portiunea Voineasa - Obarsia Lotrului - Petrosani ? Intre Voineasa - Obarsie acu' vreo 3 ani era asfalt acceptabil... a doua portiune mai are asfalt? sau e asemanatoare cu Obarsie - Ranca ? Pe Transalpina nu ma bag, doar o intersectez. Sunt obligat sa trec vadul raului Vidra? Merg maine dinspre Sibiu cu Yamaha XJ600S si vreau sa ma intorc prin Hateg-Orastie. Tura de 1 zi. Sper sa nu fie ploaie Niste camere din Parang: http://www.jurnalul.ro/webcam/parang-48.html http://www.jurnalul.ro/webcam/paring-caban...s-zapp-104.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Cred totusi ca voi incerca Obarsia - Oasa - Sebes. Vad ca au mai nivelat drumul; chiar daca inca n-au ajuns si cu asfaltul, e mai accesibil decat partea spre Ranca - Novaci. ma decid la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 Cred totusi ca voi incerca Obarsia - Oasa - Sebes. Vad ca au mai nivelat drumul; chiar daca inca n-au ajuns si cu asfaltul, e mai accesibil decat partea spre Ranca - Novaci. ma decid la fata locului. Ai reusit sa faci traseul propus? Poate ne arati si noua prin niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slyby Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 N-am reusit Vremea a fost super, chef era din plin, dar si noroi spre Oasa.. din pacate! Am mers dinspre Sibiu - Brezoi - Voineasa - Obarsia ... Pe valea Oltului duminica dimineata era o liniste aproape deplina; trafic minim , dar la intoarcere deja imbulzeala obisnuita... Intre Brezoi - Voineasa asfalt neasteptat de bun, cu unele portiuni chiar noi! Voineasa - Obarsia asfalt gauro-peteco-nisipos, dar acceptabil. Lacul Vidra e aproape inexistent - se lucreaza la ceva... Inainte de Obarsie deja se vede ca s-a inceput marea modernizare = a se intelege ca si Transalpina va deveni un loc mult prea comun & plin de gunoaiele aferente Spre Ranca stiam ca nu am nicio sansa [eram cu Diversion], spre Petrosani era prea putin de mers prin munti si prea lunga intoarcere prin Hateg,Orastie,etc. asa ca m-am orientat spre Oasa - Sebes. Muncitorii m-au avertizat ca pina la Oasa e destul de nasol, dar am vrut totusi sa incerc... am inaintat cateva minute, dar a trebuit sa renunt Au latit, compactat drumul, dar era un noroi cleios peste tot & sleauri adanci de la camioanele grele. Poate daca nu ploua asa mult inainte sau daca aveam anvelope ca SV-ul din trupa voastra [il invidiam atunci] ma mai chinuiam, dar decat s-o trantesc degeaba, am facut cale intoarsa. M-am intors tot spre Voineasa si am admirat natura. Aveam o doza buna de frustrare in mine, dar oricum a meritat! Turisti foarte putini, iz de padure si munte - era destul:) Fac cumva sa transport micul enduro pina acolo si voi cutreiera in lung si-n lat Transalpina & restul rutelor de pe colo. Stiti ce-mi doream cel mai mult la intoarcere? Sa fi avut motor electric , cel putin pina la Brezoi Sa aud natura & sa simt linistea cu adevarat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 Lasa ca ii ok si atata ! Bine ca ai facut o plimbare faina si n-ai stat acasa ... Asa macar ai un motiv sa te intorci in zona , sa incerci cand o sa fie mai uscat. Bau ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
namaste Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Nu va mai dati mari cu pozele voastre ca eu o am pe cea mai apetisanta.. Un nud cu iubita mea...care a decis sa ma lase balta in mijlocul actiunii.. De...mai greu cu potenta la batranete... Jos fustita... Buba.. Rezolvarea.. Compromisul....Pierderea unei minunate excursii.. Multumesc lui Joe care a decis sa se intoarca acasa cu mine, in loc sa isi continue drumul. De altfel, nu stiu daca ajungeam fara el acasa, avand in vedere ca am schimbat de 2 ori bateria. Numai bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 Nu va mai dati mari cu pozele voastre ca eu o am pe cea mai apetisanta.. Un nud cu iubita mea...care a decis sa ma lase balta in mijlocul actiunii.. De...mai greu cu potenta la batranete... Bine ca atzi ajuns cumva acasa , si ca ai reusit sa o rezolvi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate