CobraArt Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 Deschidem circuitul de supermoto si sa va vad atunci. Sa pui si tu niste poze cu ea modificata sunt tare curios cum o sa arate CBR Enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Sa pui si tu niste poze cu ea modificata sunt tare curios cum o sa arate CBR Enduro Numai sa o faca dracului ala mai repede ca nu mai pot. Are toate matritele de carena far de la KTM din 2005 sau mai am de ales una gen KTM Duke. Furca se zice ar fi adaptat-o la sistemul meu de franare, ghidon am procurat, de lungit furtunu de frana si de gasit un scut frumos, dar ala poate sa mai astepte, in sensul ca pot merge si fara scut.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 Numai sa o faca dracului ala mai repede ca nu mai pot. Are toate matritele de carena far de la KTM din 2005 sau mai am de ales una gen KTM Duke. Furca se zice ar fi adaptat-o la sistemul meu de franare, ghidon am procurat, de lungit furtunu de frana si de gasit un scut frumos, dar ala poate sa mai astepte, in sensul ca pot merge si fara scut.... Nu prea te inteleg dar in fine vorbesc de faza cu enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Nu prea te inteleg dar in fine vorbesc de faza cu enduro Da. mi s-a mai spus.... e... ce sa-i faci.... . Si am uitat sa spun, cauciuc de 130 pe spate cu profil intemediar, arata bestial cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 Da. mi s-a mai spus.... e... ce sa-i faci.... . Si am uitat sa spun, cauciuc de 130 pe spate cu profil intemediar, arata bestial cu el Si eu imi astept anvelopa de 130 sper sa fuga cu el cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Si eu imi astept anvelopa de 130 sper sa fuga cu el cat de cat Eu nu am asa mari pretentii de la el, tinand cont ca o sa fie enduro. Dar la drum lung m-a omorat acum fiind si nearodinamic, si cu niste cauciucuri mai mari, vezi problemele dracu la RAR, ca a fost luata pe societate si acu tre sa o trec pe persoana fizica.... Dar sper sa pot profita de faptul ca traim in Romania.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 Eu nu am asa mari pretentii de la el, tinand cont ca o sa fie enduro. Dar la drum lung m-a omorat acum fiind si nearodinamic, si cu niste cauciucuri mai mari, vezi problemele dracu la RAR, ca a fost luata pe societate si acu tre sa o trec pe persoana fizica.... Dar sper sa pot profita de faptul ca traim in Romania.... Te-a mancat in fund acu ce sa iti fac scarpina te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 Mey, voi ce motoare vreti sa aveti dupa ce scapati de A1 Eu de exemplu vreu o Honda CBR 600 F4 sau RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 honda shadow 600 sau un virago 535 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 24, 2006 Share Postat Martie 24, 2006 misto topicu asta:) CobraArt ca sa raspund si eu ce motor as vrea pai......daca o sa mai imi dea mama bani cea ce nu cred o sa imi iau un r1 din 99'2000 asa la vro 6000 euro doamne ajuta sa imi dea bani:) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 Pot sa am onoarea sa iti zic de pe acum R.I.P? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 R6 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 (editat) cum zici tu ma..........da daca e e mori mori ci cu honta ta si cu aprilia si cu masina cu orice poti sa mori nu iti trebuie neaparat un r1 Editat Martie 25, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 R6 apoi R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 Yamaha V-Max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 25, 2006 Autor Share Postat Martie 25, 2006 Yamaha V-Max Din asta o sa faci sport? Ca doar din CBR ai facut enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 Din asta o sa faci sport? Ca doar din CBR ai facut enduro Nu baaaaa..... Ca asta are de toate, mai putin enduro. Asa ca o fac si pe asta putin mai enduro ca sa le aiba chiar pe toate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Martie 27, 2006 Share Postat Martie 27, 2006 vrea tata sa-si i-a un V-max ...adik o sa fie si al meu sa vezi cum imi iau zboru` dupe ea ...3 sec 100Km/h abia astept sa vad c ii poate pielea unui 1200cmc muuuulta bafat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 29, 2006 Share Postat Martie 29, 2006 mi-am imatriculat motoru he he sunt fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 29, 2006 Autor Share Postat Martie 29, 2006 Lasa-ma sa ghicesc "De unde esti tu"- 88(numarul tau de nastere)-RSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 uite ca ai ghicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 vii la mien sambata plecam mai multi la prisma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Martie 31, 2006 Share Postat Martie 31, 2006 (editat) da ma pai la ce ora sa stiu la cat plec de acasa Editat Martie 31, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 acum ne-am intalnit ) vreau poze si filmari:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Aprilie 1, 2006 Share Postat Aprilie 1, 2006 acum ne-am intalnit ) vreau poze si filmari:D raman la parerea mea...ESTI NEBUN BAA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate