erol.. Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 (editat) eu am decat un zeu(dar e de firma)=)))))))) ps sunt rss:D Editat Decembrie 27, 2006 de erol.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 stim cine esti doar e de firma stie cineva la ce numar de posturi scrie super membru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erol.. Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Hahahahaha... Furia wake`up dude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 chatul s-a terminat noapte buna ca ne da cobra banIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 e si el un zeu in toata lumea zace un zeu, in andrey sunt mai multi zei si se cam cearta ba da prost esti nu`i de mirare ca te`a lasat roxy pt ceva mai capabil.....pardon LOKI nu roxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Andr3y am gasit manele la tine in sharing... Nu te cunosc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 ahaaaaaa..... i told you he is an idiot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 Andr3y am gasit manele la tine in sharing... Nu te cunosc.. fara sa vreau am luat de la unu intr`o seara cat despre furiosu rapanosu - mama ce frig e POLAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 ce poti sa ii ceri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 27, 2006 Share Postat Decembrie 27, 2006 ce poti sa ii ceri ai facut si tuuuuuu 400 de posturi ? esti un boss q toate ca nu prea ai fatza tu...da esti cand mergem la o savarina ? serios vorbind ultima plimbare q moto 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 V-a scoat eu la o eugenie sau la o guma.. Stiti voi vb aia... Daca sunteti cuminti, v'a duc la cofetarie sa vedeti ce fel mananca lumea prajituri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 ai facut si tuuuuuu 400 de posturi ? esti un boss q toate ca nu prea ai fatza tu...da esti cand mergem la o savarina ? serios vorbind ultima plimbare q moto 2006 ultima plimbare pe 2006 va fi pe 31 dec inainte sa ma apuc de baut ... unde faci revu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 28, 2006 Share Postat Decembrie 28, 2006 ultima plimbare pe 2006 va fi pe 31 dec inainte sa ma apuc de baut ... unde faci revu? ma duc la varamiu ca organizeaza q astia din Matei BASARAB o sa fie supeeeeeeeeeer..daca vrei sa vii da`mi un PM ca as vrea sa ma duc q motoru...ca au garaju gol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erol.. Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 hai la multi ani bai baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 Este cineva interesat de o toba stock(tot sistemul) de CBR 125R?Conditia este ok,folosita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 sal, am vazut aseara ca din feb nu mai este voie in buc cu rable care scot fum...dar de motorete scutere care au motoare in 2 timpi si scot fum nu au zis nmk..acum..daca cnv cu un rs sau cu alta motoreta in 2T este oprit de politist ca scoate fum ce face ? primeste amenda 50 de mil ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erol.. Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 bai baieti nu stiu cum sa va zic dar de azi incolo sunt pe 4 roti:) ieri am luat permisul ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2007 ...si eu azi mi-am invatat prietena sa mearga pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 ieri mi-am invatat prietena sa mearga fara maini pe motocicleta,iar azi fara dinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andu Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 ieri mi-am invatat prietena sa mearga fara maini pe motocicleta,iar azi fara dinti O cheama Alinutza?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Va salut pe toti !!Este pentru prima data cand postez la "Tineri si nelinistiti ... la clasa 125cc" vreau sa va intreb daca stiti ceva de Yamaha TZR 50. Mai am putin si dau de A1 si vreau sa mi iau o motocicleta noua;pana acuma am mers pe un DNA 50;inca ceva: Vreau sa stiu care este din GL, si sa mi spuneti ce scoala ati facut pentru a1 sau ce scoala imi sugerati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 Va salut pe toti !!Este pentru prima data cand postez la "Tineri si nelinistiti ... la clasa 125cc" vreau sa va intreb daca stiti ceva de Yamaha TZR 50. Mai am putin si dau de A1 si vreau sa mi iau o motocicleta noua;pana acuma am mers pe un DNA 50;inca ceva: Vreau sa stiu care este din GL, si sa mi spuneti ce scoala ati facut pentru a1 sau ce scoala imi sugerati ! Ceva de 125cc nu se merita de 50. Rs,Cbr,Mito,Gpr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate