rss Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 alexutzz schimba dreaq (ACESTA ESTE UN FORUM DE DOMNISOARE NE>>>>>>>>E) ca devine enervant ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 16, 2006 Autor Share Postat August 16, 2006 Toate topicurile de pe sectiunea 125cc sunt pline de off topic-uri!!! daca mai faceti in prostie offtopic dau warn!!ce dracu vreti sa se aleaga prafu de sectiunea asta? Special aveti aceast topic/mess/pm,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Toate topicurile de pe sectiunea 125cc sunt pline de off topic-uri!!! daca mai faceti in prostie offtopic dau warn!!ce dracu vreti sa se aleaga prafu de sectiunea asta? Special aveti aceast topic/mess/pm,etc Bravo coa..e , da`le in gura ca se joaca toti minori pe forum p`aicea...raceri de tastatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 Bravo coa..e , da`le in gura ca se joaca toti minori pe forum p`aicea...raceri de tastatura... ma tu te ai tuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 bine zis raceri la tastatura bv..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 16, 2006 Share Postat August 16, 2006 ooo ce ai facut ma ai inviat si tu paulica? alexutz asta nu s-a tuns l-am vazut azi .... cu ce culoare a venit omu pe el la arc ... va las sa ghiciti PS: era pulover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 ooo ce ai facut ma ai inviat si tu paulica? alexutz asta nu s-a tuns l-am vazut azi .... cu ce culoare a venit omu pe el la arc ... va las sa ghiciti PS: era pulover Tu vorbesti ma ca ai venit in papuci??Halal protectii. Ma cum il cheama pe baiatu ala cu xt cu nr rosii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Furia_soselei Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 erau papuci racing te rog frumos... si eu nu plec de acasa sa fac accident deci nu am nevoie de protectii pe baiatu cu xt il cheama alex daca vrei id lui ceremi-l pe mess ca aici il vad gagicile si il iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 erau papuci racing te rog frumos... si eu nu plec de acasa sa fac accident deci nu am nevoie de protectii pe baiatu cu xt il cheama alex daca vrei id lui ceremi-l pe mess ca aici il vad gagicile si il iau bah da-mi si mie id lu` alex..ca il stiu..da nu am mai vrb cu el de o gramada de ani...dfa-mi un pm..si ad si id tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 Voi de unde va luati piese pt RS ? de ex eu as avea nevoie de scarita din dreapta si de chestia aia unde intra cablu de kilometraj (nush exact cum se cheama).Ma poate ajuta careva ? dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 io melcu l-am luat de la um vro 70 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 eu am nevoie de cablu de km...dar mi-e lene sa ma duc sa iau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 io melcu l-am luat de la um vro 70 euro ok...am incercat si eu la ei (35euro) da' tre' sa stai cam mult...aproximativ 4 sapt.. ms oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 daia am si zis vro 70 euro nu mai eram sigur ca atunci am pus piese pe motor de 2000 euro:))))) si nu ma mai stiut exact cat costa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi_RS Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 daia am si zis vro 70 euro nu mai eram sigur ca atunci am pus piese pe motor de 2000 euro:))))) si nu ma mai stiut exact cat costa de 2000 ?? ce i-ai pus de atatia euroi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 cilindru'piston segmenti'ambielaj'semnale fata spate'cablu kilometraj melcu'ulei'bujie'spray de lant'muzicuta...si cam atat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat August 25, 2006 Autor Share Postat August 25, 2006 Care veniti maine la Snagov? Eu zic prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Venim maine mai multi la Snagov,ne intalnim la 12 la everest ,ii asteptam pe cei cu parada la casa poporului si dupaia venim cu totii la snagov..cine vrea sa vina cu noi,ne vedem la 12 la everest Ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 paulica tata de ce l ai mintit pe puya ca ii trebuie cleste special sa schimbe placutele? esti expert in schimbat palcute la rs doar ai rs nu?=)) l au mai mintit si alti ca tre sa desfaca etrieru... mai baieti bagati va mintile in cap .... si dati sfaturi serioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Venim maine mai multi la Snagov,ne intalnim la 12 la everest ,ii asteptam pe cei cu parada la casa poporului si dupaia venim cu totii la snagov..cine vrea sa vina cu noi,ne vedem la 12 la everest Ciao Prezent ,vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 paulica tata de ce l ai mintit pe puya ca ii trebuie cleste special sa schimbe placutele? esti expert in schimbat palcute la rs doar ai rs nu?=)) l au mai mintit si alti ca tre sa desfaca etrieru... mai baieti bagati va mintile in cap .... si dati sfaturi serioase nu sunt mecanic expert k tine , eu imi duc motoarele la service in general k imi permit .... generatia mcdonald`s stati usor ca va trebuie multi km si cam 2 ani asa ca sa ma prindeti din urma...va las cu mecanica dar hai sa ne dam impreuna sa vedem cine ce poate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 (editat) da tzr u de ce e zgariat pe partea dreapta? ca esti pilot? de fapt te crezi pilot si mergi pe un scuter de 80 de kg, iti permiti sa mergi cu motoru la service? si eu dar imi place sa fac chesti pe care le stiu:) generatia mc doanld esti cozmic tata oricum tu ai rs Editat August 25, 2006 de alexutzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 da tzr u de ce e zgariat pe partea dreapta? ca esti pilot? de fapt te crezi pilot si mergi pe un scuter de 80 de kg, iti permiti sa mergi cu motoru la service? si eu dar imi place sa fac chesti pe care le stiu:) generatia mc doanld esti cozmic tata oricum tu ai rs Ma nu trebuie neaparat sa fie zgaraietura din cauza lui.Acum nu stiu cum sa iti spun daca unu iti taie calea si ca sa il evite o apleaca pe o parte asta este bafta lui.Se poate intampla oricui. PS.Paul se da bine pe curbe.Nu vreau sa il laud acum dar este un baiat de treaba si chiar ar fi bine sa nu va mai certati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 baaa ma sunat puya sa ma intrebe daca placutele dupa spate se potrivesc pe fata:)))))))))))))))))))))00=)))=))=))=))=))si daca ii trebuie ceva special sa schimbe placutele:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 le-am schimbat singur pana la urma apropo aveti mare grija la snagov,pe IARBA,cad aia pe capete..am cazut si eu,mi-am rupt un semnal e nasol rau,dar totusi distractiv,knd esti pe jos atragi atentia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate