kmikze Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 superrrrr, am apucat sa trimit ieri pe ultima suta de metri iar aseara nu imi mergea mailul sa verific daca au ajuns... am avut niste emotii ) succes tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Cu scuzele de rigoare, doar maine vom reusi sa afisam fotografiile selectionate. (inca se lucreaza din greu la dificila selectie) chipintaci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackBone Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 Si fotografiile cu caracter general unde sunt? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 22, 2006 Autor Admin Share Postat Aprilie 22, 2006 S-a deschis votul: Categoria MOTO Categoria GENERALE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Mai 3, 2006 Share Postat Mai 3, 2006 Votul si jurizarea s-au treminat. Asteptam jurizarea a inca unui membru a juriului dupa care vom anunta rezultatele! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate