babyblade Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) "pachetele de primavara" pt ale noastre mobre: pachet FULL - 3.300.000 rol / 330 RON schimb ulei motor schimb lichid frana cu aerisire frane schimb lichid furca cu curatare furca pachet 2 - 1.850.000 rol / 185 RON schimb ulei motor schimb lichid frana pachet 3 - 2.650.000 rol / 265 RON schimb ulei motor schimb lichid furca cu curatare furca produsele YACCO sunt incluse in preturile specificate. preturile sunt valabile pt ulei semisintetic si mineral. pt sintetic 100% , pretul variaza . razna motors 0722-44-22-89 Editat Martie 13, 2006 de Lizu-ka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 marfa pacat ca io tre sa fac mult mai mult la a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 marfa pacat ca io tre sa fac mult mai mult la a mea da, mai ales sa-i "schimbi uleiul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 13, 2006 Autor Share Postat Martie 13, 2006 preturile sunt valabile pt 4L de ulei motor. daca este necesara o cantitate mai mic, evident, pretul scade si el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prof Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 misto oferta. si yacco, parca era bunicel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 pacat ca io tre sa fac mult mai mult la a mea eh, o scoatem noi la lumina si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 O sa mai aveti un client la inceputul lui aprilie la un pachet complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 19, 2006 Autor Share Postat Martie 19, 2006 il asteptam cu drag. si CEA MAI MARE NOUTATE : service... in rate domnilor. daca sunteti in imaps financiar si aveti de facut o operatiune care iese din bugetul dvs, se poate factura si platiti "la termen" in RATE. ce ziceti de asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 O sa fiu primul client in rate..... ha ha ha faci reducere??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 20, 2006 Autor Share Postat Martie 20, 2006 la rate....fara reducere nenea !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 O sa fiu primul client in rate..... ha ha ha faci reducere??? Client in rate?!?!?Te duci:azi o mana,maine un picior,sau cum ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 plateste esalonat si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 O intrebare in pachetul complet intra ulei motor(semi-sintetic) - filtru ulei motor , ulei (furca), lichid de frana inafara de manopera? Ce m-ar mai interesa ar fi un pret cu uleiul meu de motor la pachetul complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Exista o oferta pt schimbat kit de lant??? Am kitul dar nu cred ca am indemanarea necesara sa desfac bascula , lantul nu are siguranta este dintr-o bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 pachetele cu yacoo sunt CU manopera inclusa. 3.300.000 schimb de ulei de motor, de furca, de lichid de frana, CU TOT cu manopera. kit de lant schimbat - 450.000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 kit de lant schimbat - 450.000 Cum ajung la voi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 strada Halmeu nr 2, zona omv lizeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Buna..... am si eu o intrebare...cat ma costa un spalat de lant pentru ca arata cam ruginit pe exterior, dar nu e uzat, doar a stat in umezeala cam o saptamana si ceva si este urat. Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 ai privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 MULTUMESC MULT PT PM SI TE MAI DERANJEZ CU O INTREBARE.....REGLAT SI CURATAT CARBURATOARE..DAR FACUTE CALUMEA....CA SUNT DEREGLATE RAU....CAT MA COSTA SI CE PROGRAM AVETI VOI LA SERVICE MULTUMESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 ti-am raspun privat. programul in general e de la 10-20, dar se prelungeste mereu, iar sambata si duminica, tot la servicesuntem, dar nu mai e batut in cuie un program Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 24, 2006 Autor Share Postat Martie 24, 2006 si rezolvata si mobra lu talpa uite asta. vai de nenorocire de constatator.... si rezolvata si mobra lu talpa uite asta. vai de nenorocire de constatator.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 25, 2006 Share Postat Martie 25, 2006 il asteptam cu drag. si CEA MAI MARE NOUTATE : service... in rate domnilor. daca sunteti in imaps financiar si aveti de facut o operatiune care iese din bugetul dvs, se poate factura si platiti "la termen" in RATE. ce ziceti de asta? Foarte foarte interesant. Vreau detalii vizavi de documentele de care ai nevoie. La motocicleta mea facuta si o revizie la instalatia electrica .momentatn e la pamint si nu pot sa ajung cu mototul la service. Trebuie trebuie transportata... poti pune la dispozitie si asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 26, 2006 Autor Share Postat Martie 26, 2006 se rezolva. da-mi un telefon 0722-44-22-89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Martie 29, 2006 Autor Share Postat Martie 29, 2006 si uite cum ai ajuns si tu la noi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate