OLY Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 vreau si eu o comunista .......nu ma intereseaza prea mult starea ei tehnica ci doar actele pentru ca oricum vreau s-o refac complet .....asa k ma astept si la un pretz rezonabil .....poate fi si din satu mare.. si sa nu va aud carcotasilor '' de ce nu te uiti la vanzari sau pe pro bike''? yete asa sa mai fac un topic si sa POT VORBI CU VOI ca aia de pe probike oha raspuns ASTEPT OFERTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 15, 2006 Autor Share Postat Martie 15, 2006 HAI MA CE CATZAUA MASII VREAU SA VA AUD '' ITI DAU JAWA ASTA CU 14? DA IJU ASTA CU 16 ? UITE CUM ARATA E K NOU UITE E IN PUNGA AM DOAR ACTE ......CEVA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 (editat) Vand Jawa 350 cu usoare defecte estetice si mecanice, cu acte perfecte 32 500 000 lei Serios vorbind acuma, daca vrei un ETZ te pot ajuta. Arata foarte bine, are toate documentele la zi, dar si pretul e pe masura ... Editat Martie 15, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 16, 2006 Autor Share Postat Martie 16, 2006 Vand Jawa 350 cu usoare defecte estetice si mecanice, cu acte perfecte 32 500 000 lei Serios vorbind acuma, daca vrei un ETZ te pot ajuta. Arata foarte bine, are toate documentele la zi, dar si pretul e pe masura ... frumoasa jucaria dar care ar fi pretul ala pe masura ? 32mil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nobloody Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Daca te intereseaza un Ij Jupiter, la 14 milioane pot sa te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Da' chiar! Cat e ETZ-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Daca spuneai acum o saptamana...te rezolvam cu un IJ Planeta350 la doar 200 euro, vopsit in toamna, motor nou, cutie de viteze si ambreaj, cauciucuri la fel...stare foarte buna. Oricum...bafta in continuare. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 (editat) Pai treaba cu ETZ-ul sta cam asa: E o motocicleta foarte ingrijita (sta la 20 de grade -vara/iarna- in garajul de la serviciu). A fost folosita cu bun simt si din ce stiu eu nu are nici o problema tehnica Are cateva modificari dupa cum se poate vedea si in poza (daca mai vreti poze mai am- imi spuneti si le postez aici), etc, etc Daca vreti detalii il puteti intreba pe proprietar: DANI - 0744695242 Despre pret... Hm! Nu-i 32 de milioane e 1000 de euro... Editat Martie 17, 2006 de moto_comuniste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 Daca te intereseaza un Ij Jupiter, la 14 milioane pot sa te ajut. jupiteru' tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 17, 2006 Autor Share Postat Martie 17, 2006 Daca spuneai acum o saptamana...te rezolvam cu un IJ Planeta350 la doar 200 euro, vopsit in toamna, motor nou, cutie de viteze si ambreaj, cauciucuri la fel...stare foarte buna. Oricum...bafta in continuare. Numa' bine! asta ai zis-o asa sa-mi faci temperatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 Daca te intereseaza un Ij Jupiter, la 14 milioane pot sa te ajut. pui si tu opoza ? Pai treaba cu ETZ-ul sta cam asa: E o motocicleta foarte ingrijita (sta la 20 de grade -vara/iarna- in garajul de la serviciu). A fost folosita cu bun simt si din ce stiu eu nu are nici o problema tehnica Are cateva modificari dupa cum se poate vedea si in poza (daca mai vreti poze mai am- imi spuneti si le postez aici), etc, etc Daca vreti detalii il puteti intreba pe proprietar: DANI - 0744695242 Despre pret... Hm! Nu-i 32 de milioane e 1000 de euro... cum ziceam ... ....oricum e frumos motoru dar prea scump pt mine ...merci mult si bafta la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate