Gheorghe Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Sunt sanse reale sa pot veni. De dorit sa vin imi doresc foarte mult, insa. Astept detalii cu privire la ora plecarii din ziua de vineri ca sa ma invoiesc de la job, plus ca am si bagaje de pregatit si sa stiu locul unde ne intalnim. Multumesc de invitatie Eu pot pleca vineri pe la 5:30 (seara). Mai e careva care nu poate pleca dimineata? @Adrian- Frate, ne-ai terminat cu atatea detalii. Despre lista de cumparaturi, e ok. Bere sa fie Sa speram ca o sa tina si vremea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 (editat) Eugen si Elena si stam la cabana. - Elena : apa plata si suc fara acid si ceva dulce :Eugen. Editat Iulie 2, 2009 de fra'su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 @Adrian- Frate, ne-ai terminat cu atatea detalii. Despre lista de cumparaturi, e ok. Bere sa fie Sa speram ca o sa tina si vremea cu noi. Bogdane, cu organizare de evenimente ma ocup...asa imi place mie sa fie totul clar si bine pus la punct Eugen, s-a marcat o camera pentru tine si pentru Elena Berea este deja la rece....abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 A... voi iar beti fara mine . Va salut de la inaltime, din alpi, din Elvetia pe 10-11 iulie. Da' las ca ma intorc eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 E o portiune de vreo 20km intre Lepsa si Targu Secuiesc sparta rau, be careful si Sf Gheorghe - Brasov e spart destul de rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iulie 3, 2009 Autor Share Postat Iulie 3, 2009 si Sf Gheorghe - Brasov e spart destul de rau... Multumesc de info. Probabil ne vom intoarce tot prin Focsani- Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Banuiesc ca ora de plecare finala va fi aprox 8:00. Intarzierile sunt normale la grup de peste 5 moto. Eu vin din Ploiesti. Ne putem intalni undeva la iesirea din Buzau? Posibil undeva prin Maracineni, imediat dupa pod? Acolo sunt diverse firme/hanuri/obiective care au parcari destul de mari. Daca e ok, eu va astept pe undeva pe la locurile sus mentionate. Am un suzuki vx800 bleumarin inchis, un rucsac mare si rosu si o pisi cu geaca rosie de touring , casca flip up si o sa fumezi tigari slims si mentol. N-aveti cum sa ma ratati . Voi fi acolo in jur de 9:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristina.mardare Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Banuiesc ca ora de plecare finala va fi aprox 8:00. Intarzierile sunt normale la grup de peste 5 moto. Eu vin din Ploiesti. Ne putem intalni undeva la iesirea din Buzau? Posibil undeva prin Maracineni, imediat dupa pod? Acolo sunt diverse firme/hanuri/obiective care au parcari destul de mari. Daca e ok, eu va astept pe undeva pe la locurile sus mentionate. Am un suzuki vx800 bleumarin inchis, un rucsac mare si rosu si o pisi cu geaca rosie de touring , casca flip up si o sa fumezi tigari slims si mentol. N-aveti cum sa ma ratati . Voi fi acolo in jur de 9:00. esti emil sau eugen ? ti-am dat un PM cred ca e oki sa ne vedem in zona Buzau. la 9.00 vom fi acolo. Chiar la iesire, pe partea dreapta este o benzinarie verde (cred omv), prima dupa sensul giratoriu unde pe stanga si dreapta sunt super market-uri gen mall, praktiker. oricum am nr tau si vb pe tel cand iesim din Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 pai ma bag si eu,,,tura pare f frumoasa, mai ales ca-i si ceva apa pe acolo (cascada), este cumva si un lac in zona ? mai este loc si pentru mine la camera / spatiu pt cort micut de 2 persoane ? inca nu stiu daca vin vineri sau sambata, prefer vineri dar aflu abia joi seara,,, treaba cu jobul id ul meu pe yahoo mess : magarusulmarius , tel 0722564401 adi, mai da-mi si mie id ul tau, sa te mai intreb unele amanunte, ca sa nu umplem aici topicul,, multumesc , ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 pai ma bag si eu,,,tura pare f frumoasa, mai ales ca-i si ceva apa pe acolo (cascada), este cumva si un lac in zona ?mai este loc si pentru mine la camera / spatiu pt cort micut de 2 persoane ? inca nu stiu daca vin vineri sau sambata, prefer vineri dar aflu abia joi seara,,, treaba cu jobul id ul meu pe yahoo mess : magarusulmarius , tel 0722564401 adi, mai da-mi si mie id ul tau, sa te mai intreb unele amanunte, ca sa nu umplem aici topicul,, multumesc , ciao salut marius, ti-am dat pm deci daca nu poti sa mergi de vineri dimineata, bogdan si nicoleta vor veni vineri seara. ei pleaca pe la 5-6. loc in camera s-ar putea sa mai fie, de cort loc este sigur. Pana acum suntem: 1. dezamagitoru + pisi rosu 2. frasu + prietena 3. bogdan + nicoleta 4. tu (marius) 5. raven (adrian) 6. eu + cristina Posibil sa mai vina sorin + corina (inca nu e sigur). Va rog sa ma corectati daca am gresit sau daca mai este cineva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Salut,suna bine propunerea ....as vrea sa vin si eu dar nu stiu exact cand pot sa plec, vineri seara ori sambata dim.Cred ca de data asta voi sta la cort.Un raspuns mai sigur pe joi.Asfalt Uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 Salut,suna bine propunerea ....as vrea sa vin si eu dar nu stiu exact cand pot sa plec, vineri seara ori sambata dim.Cred ca de data asta voi sta la cort.Un raspuns mai sigur pe joi.Asfalt Uscat salut stefan bine ai intrat in gasca ar fi fain sa mergi de vineri dimineata, daca totusi nu poti, bogdan si nicoleta pleaca vineri seara, pe la 5-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 salut adrian, mi-am dat pm dar s-a terminat brusc mesajul si n-am concluzionat nimic,,,asa ca vorbim aici spune-mi si mie bogdan si nicoleta ( pe care nu-i cunosc ) pleaca vineri sau sambata ? da-mi si mie tel lor sau id lor de pe mess sau id ul lor de pe forum sa pot lua legatura cu ei. Poate ne cuplam sa venim impreuna am telefonul darkdrac ului asa ca poate facem gasca mai mare cu intarziatii de sambata inca odata tel meu 0722564401, sau id me pe mess magarusulmarius ciao aaaa, acum am vazut ca nicoleta si bogdan pleaca vineri,,, este vorba de bogdan, tipul cu varadero, care a mers cu noi la dubova ? daca este el stiu id ul lui de pe forum,,, lista cred ca nu este completa, i-ai uitat pe prietenii tai, marian cu fetita diana ?? si pe bubucaty cu sotul ei, robert ?? eu joi seara aflu cand pot veni, in functie de asta ma cuplez la plecare cu cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iulie 6, 2009 Autor Share Postat Iulie 6, 2009 salut adrian, mi-am dat pm dar s-a terminat brusc mesajul si n-am concluzionat nimic,,,asa ca vorbim aici spune-mi si mie bogdan si nicoleta ( pe care nu-i cunosc ) pleaca vineri sau sambata ? da-mi si mie tel lor sau id lor de pe mess sau id ul lor de pe forum sa pot lua legatura cu ei. Poate ne cuplam sa venim impreuna am telefonul darkdrac ului asa ca poate facem gasca mai mare cu intarziatii de sambata inca odata tel meu 0722564401, sau id me pe mess magarusulmarius ciao aaaa, acum am vazut ca nicoleta si bogdan pleaca vineri,,, este vorba de bogdan, tipul cu varadero, care a mers cu noi la dubova ? daca este el stiu id ul lui de pe forum,,, lista cred ca nu este completa, i-ai uitat pe prietenii tai, marian cu fetita diana ?? si pe bubucaty cu sotul ei, robert ?? eu joi seara aflu cand pot veni, in functie de asta ma cuplez la plecare cu cineva bogdan si nicoleta vin cu o honda cbf. e alt bogdan decat cel de la dubova. numarul lui este 0724 034 911. ar trebui sa il suni ca nu stiu daca sta pe net. e plecat din bucuresti zilele astea. bubu si roc nu stiu sigur daca vin. se pare ca lucreaza tot uichendul daca nu reusesti sa pleci de vineri dimineata, poate te cuplezi cu cei care pleaca vineri seara AAAAAAAAA: si totusi, in afara de bogdan si nicoleta, mai este cineva care nu poate veni de vineri dimineata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 bine sefu, ne mai auzim atunci joi seara, eu vin pregatit si pt cort , ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasso Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 Primiti si un prapadit din provincie cu un cort vineri dimineata? cuminte,ordonat,respectuos ....numai calitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 Primiti si un prapadit din provincie cu un cort vineri dimineata? cuminte,ordonat,respectuos ....numai calitati Deci cam asta ar fi lista: 1. Eu + Cristina 2. Dezamagitoru + prietena 3. Frasu + prietena 4. bogdan + nicoleta ( ei vin vineri seara ) 5. raven (adrian) - cort 6. darkdrak (stefan) - cort 7. magarusulmarius - cort 8. pegaso - cort 9. marian + diana Deci cine vine cu prietena, nu o sa poata cara bagaj si vor avea camera. baieteii singuri vor sta la cort. pana acum am cam fi 14 si cam asta ar fi limita maxima. Am rugamintea sa ma corectati daca am uitat pe cineva. Va riog sa scrieti aici si cine nu poate pleca vineri dimineata, cu tot grupul, ca sa vedem cum va cuplati la drum. Pentru orice detalii scrieti aici pls sau PM. Sa va schimbati si numerele de telefon si sa imi spuneti daca pe al meu nu il aveti. gataaaaa incepe distractiaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 La ce ora se pleaca si de unde?(mai precis ca poate nu mai am acces la net) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iulie 7, 2009 Autor Share Postat Iulie 7, 2009 La ce ora se pleaca si de unde?(mai precis ca poate nu mai am acces la net) Salut frasu, Intalnirea este stabilita vineri, 7.00 (dimineata ) la Mc'Donalds Colentina. Din ce stiu eu pana acum, doar bogdan si nicoleta nu vor putea veni decat vineri seara (dar ei au nr meu si am vb deja cum sa faca si pe unde sa o ia) Plecarea va fi pe la 7.30. La 9.00 vom fi prin buzau. daca mai este cineva care nu poate veni dimineata, va rog sa anuntati. distractieeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 eu nu vin dimineata, vineri joi seara pot sa decid pt plecarea de vineri dupa amiaza sau sambata dimineata tel 0722564401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 eu nu vin dimineata, vinerijoi seara pot sa decid pt plecarea de vineri dupa amiaza sau sambata dimineata tel 0722564401 Poate mergem impreuna pentru ca nici eu nu pot pleca de dimineata.Am inteles ca mai sunt doi oameni care vor sa plece dupa amiaza(Bogdan&Nicoleta) asa ca am putea sa facem un grup cu plecare pentru vineri intre 17-18.Eu cel putin asa voi pleca.Astept un semn de la voi ca sa stabilim un punt de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianbercea Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 stefan, vezi cu bogdan cand pleaca vineri seara. nr lui este 0724034911 am vorbit cu magarusulmarius si credea ca o sa pleca sambata la 5-6 dimineata. vb si cu el ca ar fi vrut sa plece de vineri seara, dar nu stia daca mai merge cineva si nu e ok sa vina singur noaptea am inteles ca pe dezamagitorul il intalnim undeva in buzau, rog sa imi lase pe PM nr lui si sa vorbim exact pentru un loc de intalnire frasu, pls nr tel pe PM si te rog sa confirmi ca ne vedem vineri la 7.00 la mc donalds colentina in rest...cam asta ar mai fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gheorghe Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 In sfarsit am dat de net functional. Eu cu prietena (Nico) putem pleca vineri pe la 5:30 (aprox). Momentan sunt in Timisoara, dar dupa calculele mele ar trebui sa ajung in Buc vineri pe la 4 Sper sa am timp sa montez portbagajul pana la plecare... As propune loc de intalnire pentru intarziati benzinaria Petrom de la iesirea din Buc, pe Colentina, Este pe dreapta, chiar inainte de podul de la intrarea in Voluntari. Care se anunta? Sa fie ora 6...e bine? Viteza de croaziera 100-110 km/h. Mai putin e ok, mai mult nu prea merg (cel putin nu cu pasager)... Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 In sfarsit am dat de net functional. Eu cu prietena (Nico) putem pleca vineri pe la 5:30 (aprox). Momentan sunt in Timisoara, dar dupa calculele mele ar trebui sa ajung in Buc vineri pe la 4 Sper sa am timp sa montez portbagajul pana la plecare... As propune loc de intalnire pentru intarziati benzinaria Petrom de la iesirea din Buc, pe Colentina, Este pe dreapta, chiar inainte de podul de la intrarea in Voluntari. Care se anunta? Sa fie ora 6...e bine? Viteza de croaziera 100-110 km/h. Mai putin e ok, mai mult nu prea merg (cel putin nu cu pasager)... Asfalt uscat!!! Dragul meu, detaliile de care spui sunt deja stabilite de catre organizator cu toata lumea. Locul de intalnire este McDonalds Colentina, ziua este vineri si ora este 7am. Plecarea de acolo se va face la 7.30, evident tot AM. Rand politicos: Sper sa ne vedem acolo... etc. etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 salut pe toata lumea, mai este loc de un cort? Multumesc DDU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate