Vizitator stress_L&P Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 prestez lucrari pt. comuniste, orice fel! la domiciliu sau la mine, reparatii capitale, partiale, reglaje, reconstruiri de instalatii electrice, etc! daca e nevoie de alezari sau frezari am unde sa le fac si pe alea! pt. preturi intrebati! oricum nu costa mult! p.s. la instalatiile electrice doar refaceri complete de instalatii originale! nu ma puneti sa umblu cu improvizatii ca nu umblu cu asa ceva si nici nu stiu (de fapt NU fac improvizatii la nimic, electric sau mecanic) si nici nu stiu ce montaj de aprindere electronica ca iar nu stiu! pt. astea apelati la altcineva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtzu_ro Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 (editat) eu sunt ucenicul .....ma ofer sa te ajut ....fara pretenti ce zici sa ne apucam de troaca aia pe care o am eu ...... Editat Martie 13, 2006 de neamtzu_ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 si eu ma ofer ca si client la o instalatie electrica ... care e pretzu meshtere ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 si eu ma ofer ca si client la o instalatie electrica ... care e pretzu meshtere ?? o lada de 24 de beri la jumate sau una de premium la 1 l! asta e manopera pt. toata instalatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 Va trimit kit-uri Polini ceva... evacuari racing...? Hai ma stressule iatzi kawa shi lasa-ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 tazzy, tu vino dreq in romania sa am cu cine bea pana dimineata ca astia care au ramas is de cursa scurta! p.s. NU LUCREZ BEAT, clientii care nu cred pot sa stea langa mine pe durata reparatiei (daca vor sa mai si invete ceva) sau sa ma verifice pe "neveu" cum s-ar spune! eu sunt ucenicul .....ma ofer sa te ajut ....fara pretenti ce zici sa ne apucam de troaca aia pe care o am eu ...... ne apucam, tu adu-o in galati, ti-am mai spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 cre ca o sa ma ai si pe mine de client peste vro luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 io te astept cu drag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 stress liftul din bloc de la mine nu merge la etajul trei . ai vreo idee ce o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 liftu' tau nu opreste la 3 ca vii beat acasa si apesi pe 4! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gangster Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 ce nebuni sunteti maaa..... imi place cand oamenii se inteleg. bafta cu reparatiile ! wachaut cu alcoohholul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 multzam fain! si tie la fel! alcoolu' e doar o gluma, nu mai beau decat maxim odata pe saptamana iar pretul a fost special pt. csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 muhahahahahh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 up ca io iar ma apuc de baut daca nu mai am de lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 (editat) las ca o sa vin destul de curand dar intai sa rezolv cu magnetoul asta nou Editat Martie 18, 2006 de csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 stressule...mai am otzara, si termin nipru! sa-l ia dreq k mi-a mancat zilele ficatzii si banii...dak se foute ceva cand vin pe la tine(k o data tot dau o tura pan la galati-braila! ) ti-l las tie de tot!) m-a omorat nipru asta....si stai sa vezi cu adaptatu carb vacumatice... la R.A.R. ma duc asha ... cu K-uri......sa vezi ce raturi o sa le traga la aia in hala:).......... in fine las k mai vb noi! eu trag tare sa-l inscriu pan la sf. lu aprilie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 19, 2006 Share Postat Martie 19, 2006 inscrie-l, adu-l si lasa-l vreo saptamana la mine! dupa aia ti-l aduc io inapoi... pt. tine pretul este de o betzie la o intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 hmm , tentanta idee:) numa sa vezi ce bou sunt...... am pus-o pe cric si am fugit pana-n camera k suna tel.... si ca o vaka ce e , a cazut de pe cric.... si am spart semnalizarile......MOOOORR DE CIUDA... erau noi ....poate le reconstitui cu poxipoula....... era o treaba dak le spargeam la o plimbare , da asha..... nici nu am iesit cu ea la plimbare si deja am inceput sa sparg chestii .... PROMIT K MA FAC PRASTIE CU PRIMA OCAZIE CAND NE VEDEM...! ciao!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 o lada de 24 de beri la jumate sau una de premium la 1 l! asta e manopera pt. toata instalatia ... Nu te dezminti.... Bravo, spor sa ai! In toate cele'! Eu sunt din Focsani, poate iti imping si eu o vizita curand. Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Martie 23, 2006 Share Postat Martie 23, 2006 multzam fain! treci, te astept cu placere! ai si unde sa stai daca reparatia dureaza mai mult de o zi... de obicei da ca tre' sa bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 up... fara stressanti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Parca te lasai de motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate