rat_jawa Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 ccine shtie cat ulei intra in telescoapele de TULA shi de care trebuie? eu i-am pus o combinatzie de 100g ulei de transmisie + 50g ulei hidraulic shi nu prea are efect.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 Nu stiu cantitatea, cre'ca 60-70 ml, dar nu mi se pare bun 'cockteilul' pe care l-ai facut; pune ori numai ulei hidraulic ori combini ulei de motor cu ulei de transformator, in proportiile cunoscute. De altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 salut! am niste amici care au tula, iar unul din ei are mare nevoie de un releu de incarcare. ma puteti ajuta? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 stiu pe cineva cine are un motor intreg de tula, daca te intereseaza tot motorul, il intreb daca il vinde si cu cat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 eu am o pereche de telescoape de tula pe fatza, daca ajuta pe careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Martie 17, 2006 Share Postat Martie 17, 2006 suna-l pe cata k el a avut pe simsonu lui "fata" de tula si stiu k a umblat pe la ele ...poate stie cit ulei "era" pin ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Martie 30, 2006 Share Postat Martie 30, 2006 eu am o pereche de telescoape de tula pe fatza, daca ajuta pe careva cu cat le dai si in ce stare sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate