Ancalagon Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 Caut o comunista adevarata cu motor boxer customizata de cineva cu gust... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 (editat) ... Editat Februarie 4, 2008 de Road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 asta cum ti se pare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Martie 16, 2006 Share Postat Martie 16, 2006 a doua nepra (nu aia albastra) e cumparata de Todesengel13. ptiu, ptiu , piei drace! te-ai si saturat de nepra??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 a doua nepra (nu aia albastra) e cumparata de Todesengel13. ptiu, ptiu , piei drace! te-ai si saturat de nepra??? ...ala e anuntul vechi pe care l-am vazut si eu cind am cumparat motocicleta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 Prima s-a vandut, era super. Cea rosie e OK, dar parca as vrea una si mai modificata. Cine o vinde si cu cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 18, 2006 Share Postat Martie 18, 2006 pe asta o vrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Martie 18, 2006 Autor Share Postat Martie 18, 2006 Pe-aproape... dar nu chiar. Arata foarte interesant, la limita rat-chopper, daca te uiti mult la ea te cam hipnotizeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 merci de incurajare, oricum, nu e de vanzare! by the way, ce anume e rat la ea? ca eu nu imi dau seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 (editat) ...cred ca voia sa zica bobber, mai curind.... Poate o vinde pe-a mea tipul care a luat-o. Poza o gasesti pe aici sau Pro-Bike, telefonul lui e 0744377781, Luci. Editat Martie 21, 2006 de cristi-mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate