Stiff Rider Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 ÂŞaua o vreau eu, dacă nu s-a înscris altcineva. Mă deplasez după ea, dacă este cazul. Mulțumesc. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 niste poze Rotile le vreau eu, daca nu s-au dat. E un pic mai greu cu transportul. Eu sunt in Pitesti. Mi le poti trimite prin posta/curier? Transportul il voi plati eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 salutare as vrea eu farul ghidonul si cauciucele alea de furca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 imi trebuie si mie o roata daca e vreuna din ele pe 16,platesc cat este nevoie,numai ca eu sunt din oltenita si nu prea am cum sa ajung ,daca se poate sa imi trimiti cu ramburs prin posta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) niste poze salut vreau eu rezervorul si aripa eu is din cluj. curierat? poti? sau te incurca... hai ca dau de o bere rece mersi annticipat. Editat Iunie 30, 2009 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALT_ZOLA Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 Salut ! eu unul as fii interesat de juguri ... si de roti , daca nu au zburat pana acum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 (editat) MAneta aia de ambreiaj cu tot cu prindere o caut de ceva vreme, si vreo roata daca e pe 18/19. Daca poti sa mi-o trimiti prin Fan Curier , iti dau PM. Editat Iulie 1, 2009 de motorangel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 2, 2009 Autor Share Postat Iulie 2, 2009 imi cer scuze pentru intarzierea raspunsurilor, saptamana viitoare o sa revin cu detalii, sunt plecat aici in we trans-week-end Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 E vr-una dintre furcile alea buna bt o Jawa TS 350? Daca da, as fi interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 niste poze vreau eu burdufurile de lant... las pm cu adresa mea de mail numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 Salut mai ai ghidonul am mare nevoie de el si zi cit sa iti dau pe el..???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 8, 2009 Autor Share Postat Iulie 8, 2009 ÂŞaua o vreau eu, dacă nu s-a înscris altcineva. Mă deplasez după ea, dacă este cazul. Mulțumesc. Toate bune! inca am saua Rotile le vreau eu, daca nu s-au dat. E un pic mai greu cu transportul. Eu sunt in Pitesti. Mi le poti trimite prin posta/curier? Transportul il voi plati eu. e in regula, am vorbit salutareas vrea eu farul ghidonul si cauciucele alea de furca le mai am , vorbim imi trebuie si mie o roata daca e vreuna din ele pe 16,platesc cat este nevoie,numai ca eu sunt din oltenita si nu prea am cum sa ajung ,daca se poate sa imi trimiti cu ramburs prin posta rotile sunt de minsk , 18 salutvreau eu rezervorul si aripa eu is din cluj. curierat? poti? sau te incurca... hai ca dau de o bere rece mersi annticipat. sunt destul de grele, aripa e de spate de minsk Salut ! eu unul as fii interesat de juguri ... si de roti , daca nu au zburat pana acum . rotile au zburat, jugurile le am MAneta aia de ambreiaj cu tot cu prindere o caut de ceva vreme, si vreo roata daca e pe 18/19. Daca poti sa mi-o trimiti prin Fan Curier , iti dau PM. rotile nu le mai am, vezi ca mai e cineva interesat de ghidon ... E vr-una dintre furcile alea buna bt o Jawa TS 350? Daca da, as fi interesat nu, furcile sunt doar pentru piese, cea cu juguri e de minsk si cealalata de nipru vreau eu burdufurile de lant...las pm cu adresa mea de mail numai bine!!! burdufurile sunt de K125 Salut mai ai ghidonul am mare nevoie de el si zi cit sa iti dau pe el..???? hai sa-l vezi, daca te ajuta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 Am dat PM pentru Âşa. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 14, 2009 Share Postat Iulie 14, 2009 (editat) atunci vreau doar rezervorul.poti trimite prin curierat sau posta? platesc eu Editat Iulie 14, 2009 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 e in regula, am vorbit Rotile au ajuns la mine. Merci, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate