Maniax Postat Ianuarie 21, 2004 Share Postat Ianuarie 21, 2004 Fratilor, am gasit si eu un simson cu 3 mil cu acte vechi, in stare de functionare, dar sare din viteza a 3-a. Cum ar putea fi rezolvata problema asta? (daca a-ti zice si un scor ar fi perfect) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
itc Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 Daca are numai atat, merita sa-l iei. Mai gasesti cutii de viteza cam pe la 500mii, cu probleme sau sparte si-ti iei din ele ce ai nevoie (parerea mea este ca are un cuplaj bulit). Fii atent la aprindere si la starea pistonului/supapelor, ca acolo ai mult de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 ti-am dat un mail! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Ianuarie 22, 2004 Share Postat Ianuarie 22, 2004 Fratilor, am gasit si eu un simson cu 3 mil cu acte vechi, in stare de functionare, dar sare din viteza a 3-a. Cum ar putea fi rezolvata problema asta? (daca a-ti zice si un scor ar fi perfect) merita sal iei nu are o mare problema daca sare din viteza inauntru in cutia de viteze are o piese care de obicei se uzeaza mai repede cind nu se schimba vitezele fara ambreiaj nui o mare problema poti gasii piese de cutie de simson destul de usor depinde de unde esti prin timisoara ,resita,arad sunt o gramada de simsonari care au pieste de vinzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Ianuarie 23, 2004 Share Postat Ianuarie 23, 2004 si io zic ca merita! faza cu saritul in viteze nu este o problema majora... daca iei simsonul, anunta pe forum, sigur vei gasi raspunsuri. odata deschisa cutia vei sti ce sa ne zici, ca sa te putem ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
and Postat Ianuarie 24, 2004 Share Postat Ianuarie 24, 2004 Pai uite cum e treaba: daca il iei cu 3 milioane si sare dintr-a treia, dai omului doar doua si atunci va sari dintr-a doua! Sau Va intelegeti la doua si jumatate. Dar s-ar putea sa se strice vreun pinion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Auxois Postat Iulie 28, 2004 Share Postat Iulie 28, 2004 Vezi sa nu aiba la pinionul de la a 3-a vreun dint sarit, sau sa fie ciobit. Verifica si furcile. Dar nu stiu, ca piese pt. transmisia de Simson se gasesc extrem de greu. 3 mil se merita, dar ai mare grija cu actele, eu am patit-o cu minskul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate