marinesku73 Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Offtopic: Te rog nu te mai stradui atat sa propovaduiesti pe aici limba romano-mirca. Cred ca predictia mea de care o pomenesti e posibila dat fiind ca acum 35 de ani as fi ramas repetent la Limba Romana daca as fi scris "niciun" sau "nicio" legat, si mai nou asta e prescriptia Academiei Romane (si aici nu fac bascalie pentru ca am avut intr-a VI-a un coleg cu tatal neamt si maica-sa unguroaica repetent la Romana pentru abateri probabil mai mici decat asemenea "blasfemie" la vremea aia).Oricum deviezi iar grav de la subiect si incerci sa creezi un fals conflict intre generatii cu "mirca" ta, ca avem pe aici si reprezentanti ai tinerei generatii care stapanesc impecabil sau macar decent gramatica, posteaza de obicei lucruri de bun simt, si chiar daca merg pe vitezana o fac legal (primul care imi vine in minte e Dimitris). Asa ca nu generalizati si nu incercati sa blamati o intreaga generatie, ca altfel iar trebuie sa pierd o gramada de timp si sa trec la curatenie si pierd o gramada de timp, plkus ca daca ma enervez poate impart si sanctiuni. Oarecum ontopic: Iar avem un accident grav facut de unul fara permis de conducere, si se mai gasesc unii sa spuna ca plasticul ala nu foloseste la nimic. Vreau si eu de la cei care sustin asemenea aberatii o explicatie stiintifica pentru faptul ca "aia meseriasi care stiu sa se dea mai bine decat voi" fac poc mai des decat fraierii astia ca mine care si-au luat motor dupa dobandirea respectivului plastic. nu ai de ce sa pierzi doua gramezi de timp, ca oricum nu le ai la gramatica. iar daca te enervezi si incepi sa imparti sanctiuni, asta inseamna ca esti subiectiv si, prin urmare, nu esti potrivit pentru a fi moderator, plus ca faci uz si abuz de functie. papa si o zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate